Now Reading
Jie pasidarė plastines operacijas, norėdami tapti kažkuo kitu (foto)

Jie pasidarė plastines operacijas, norėdami tapti kažkuo kitu (foto)

Jie pasidarė plastines operacijas

Laikas.lt
Pagal Oddee.com

Kai kurie žmonės tikrai jaučiasi nejaukiai savo kailyje, todėl… nusprendžia pasimaituoti kieno nors kito! Šie įvairių specialybių, skirtingo amžiaus ir kilmės žmonės dėl kažkokių priežasčių užsigeidė tapti panašūs į aktorius, animacinius herojus, savo dukrą ar net buvusio vyro žmoną. Ar jiems pavyko, vertinkite patys, tik abejojame, kad šią bėdą reikėjo spręsti plastikos chirurgo skalpeiliu…

Nefertitė

49-erių Nileen Namita pasidarė 51 plastinę operaciją, norėdama atrodyti kaip Egipto karalienė Nefertitė. Menininkė iš Anglijos šiam tikslui paaukojo 20 gyvenimo metų ir išleido 360 000 dolerių.

Jessica Rabbit

57-erių metų  Annette Edwards, jau tapusi močiute, užsigeidė tapti panaši į animacinio filmuko heroję Jessicą Rabbit ir tam paskyrė 16 000 dolerių. Moteris teigė, kad jai visuomet patiko triušiai ir  animacinis filmukas „Who Framed Roger Rabbit”.

Dukra

Pažiūrėjus į nuotrauką galima pagalvoti, kad joje – dvynės. Tiesą sakant, jos netgi nėra seserys, tai – mama Janet Cunliffe ir jos dukra Jane. Janet išleido daugiau nei 13 000 dolerių plastinėms operacijoms tam, kad panaikintų 22 metų skirtumą ir taptų savo dukros kopija.

Identiškos dvynės

Dvyniai linkę daug ką daryti kartu. Netgi plastines operacijas. 34-erių seserys Jo bei Kerry Burton visuomet viena po kitos guldavosi ant to paties plastikos chirurgo stalo ir tapo dar panašesnės viena į kitą, tik „patobulintos“ už 60 000 svarų.

Angelina Jolie

Šešių vaikų vieniša motina Nadya Suleman vis labiau panašėja į garsiąją aktorę Angeliną Jolie, tačiau vis dar aktyviai neigia turėjusi tokį tikslą.

Mirusi vyro žmona

32-iejų metų kinas Zhao Gang, prieš trejus metus autoavarijoje netekęs žmonos, vis tiek surado būdą ją matyti kiekvieną dieną: vedė šiek tiek į mirusią mylimąją panašią moterį, kuri klusniai darosi plastines operacijas, bandydama tapti panaši į savo pirmtakę. Nors moteris teigia bijanti tapti velionės šešėliu, tačiau sutinka savo išvaizdą keisti vardan šeimos gerovės.

Michael Jackson

Nebūkime seksistai, ne tik vyrai gali norėti atrodyti kaip pop karalius Michael Jackson. Trijų vaikų motina iš Didžiosios Britanijos, tenkindama šią savo užgaidą, jau išleido 16 000 dolerių.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Lėlė Barbė

Štai dar viena moteris, kuri nusprendė supanašėti su daugelio mergaičių mėgstamu žaislu – gyva lele Barbe. Panašu, jog paskutiniuoju metu tai tampa nauja mada, tiesa – nepigia. 49-erių metų namų šeimininkė Sarah Burger, siekdama barbiškos išvaizdos, išleido daugiau nei pusę milijono svarų.

Demi Moore

29-erių metų Lisa Connell, sužinojusi, kad serga nepagydoma liga, nusprendė mirti atrodydama kaip aktorė Demi Moore. Mergina, kuriai diagnozuotas piktybinis smegenų auglys, plastines operacijas darysis už pinigus, Lisos mamos taupytus dukters vestuvėms…

Liuciferis

Apsauginiu dirbantis Gavinas Paslow, pakeitęs vardą į Diablo Delenfer, teigia, jog nėra satanistas, o veikiau priklaudomas nuo kūno modifikacijos procedūrų. Išsiskyręs dviejų vaikų tėvas, vis labiau primenantis Liuciferį, šiai priklausomybei jau paaukojo 3500 svarų.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top