Now Reading
Faktų pusryčiai. Ko galbūt nežinojote Robertą Pattinsoną…

Faktų pusryčiai. Ko galbūt nežinojote Robertą Pattinsoną…

Faktų pusryčiai. Ko galbūt nežinojote Robertą Pattinsoną...

Laikas.lt
Pagal People.com

Dėl jo dūsauja šimtai tūkstančių merginų visame pasaulyje, jo asmeninis gyvenimas bei meilės peripetijos vis atsiduria po bulvarinės žiniasklaidos didinamuoju stiklu, o šiandien jis, žaviausias vampyras kino istorijoje, sagos „Twilight“ žvaigždė Robertas Pattinsonas, sėda prie „Laikas.lt“ pusryčių stalo ir atskleidžia penkis linksmus faktus apie save.

1. Robertui ne visada patiko turėti vyresnių sesių. „Iki kol sulaukiau dvylikos, sesės mane rengdavo mergaitiškais drabužiais ir kitiems pristatydavo Klaudijos vardu“, – BBC televizijai pasakojo aktorius.


2. Kalbėdamas apie savo Edwardo Culleno vaidmenį garsiajame „Twilight“, R. Pattinsonas nevengia papokštauti: „Šukuosena sudaro apie 75 procentus mano pasirodymo“.


3. Robertas ne tik puikus aktorius, bet ir muzikantas – jis skambina pianinu bei groja gitara. Dvi R. Pattinsono dainos skamba ir „Twilight“. Filmo režisierė Catherine Hardwicke, duodama interviu MTV televizijai, negailėjo pagyrimų šiam merginų numylėtiniui: „Kai pirmąjį kartą išgirdau šias dainas, pravirkau. Jos tokios gilios, tokios dvasingos…“.


4. Filmuojant „Twilight“, Robertas susižeidė jau pirmajame epizode. „Aš netgi nedariau jokio triuko. Bandžiau pagauti Kristen Stewart ir beveik nusitraukiau kelio sausgyslę, nes nebuvau pakankamai pritūpęs. Buvo labai nemalonu ir gėda“, – leidiniui „Los Angeles Times“ sakė aktorius.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


5. Fimuojant vieną iš „Twilight“ dalių, entuziastinga gerbėja paprašė komandos narių nunešti jos vaiką R. Pattinsonui ir juos kartu nufotografuoti. „Taigi yra nuotrauka, kurioje aš neva kandu kūdikio galvą“, – šypsojosi Robertas.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top