Now Reading
Nuotakų mados reidas į nuomos salonus

Nuotakų mados reidas į nuomos salonus

Nuotakų mados reidas į nuomos salonus

Perverčiau milijonus internetinių puslapių ir žurnalų, aplankiau visas parduotuves ir nieko. Panika. Kur rasti tą tobulą suknelę?

Neturiu tiek laiko, kad galėčiau aplankyti visus nuomos salonus Kaune ar Vilniuje, o ir nesinori tos suknelės, kurią vilkėjo šimtai prieš mane, todėl nusprendžiau suburti merginų komandą ir padaryti eksperimentą — išsirinkti geriausių atsiliepimų susilaukusius tris Kauno salonus ir ten apsilankyti. Na, teisybę pasakius, pašniukštinėti, kaip čia elgiamasi su nuotakomis ir kas joms yra siūloma. Taigi kaip tarėm, taip ir padarėm — su mergaitėmis patraukėme į reidą per Kauno miesto vestuvinių suknelių nuomos salonus. Tad mergaičių mados reidas…

Kurį saloną rinktis?

Tarsi modernios serialo „Seksas ir miestas“ merginos internetu susiradome pačius pačiausius, daugiausia komplimentų susilaukusius nuomos salonus ir susitarėme dėl susitikimų. Visi telefonu šnekėjo labai maloniai ir priimti mus galėjo jau tą pačią dieną arba rytoj mums patogiu laiku. Šaunumėlis. Susitarėme dėl susitikimų kitą dieną, todėl dar visą vakarą galėjome ieškoti internete nuotakų komentarų ir rinktis sukneles iš salonų interneto puslapių. Oi, smagiai pavakarojome — prisiminėme mergaitiškus laikus, kai kartu su draugėmis vartydavome mamos madų žurnalus ir iš vieno puslapio rinkdavomės tik po vieną drabužį. Na, o išrinkusios sukneles favorites jau sapnavome, kaip matuojamės.

Beldžiant į salono duris

Na realybė pranoko sapnus. Skambutis į duris (taip, mielosios, tokie salonai yra atrakinami tik tau vienai) ir tu čia esi valandos karalienė. Viskas tau ir vardan tavęs. Arbata, kava, vanduo su burbuliukais ir be jų, malonus kolektyvas ir baltų, šampaninių, rausvų ir kitokių spalvų suknelių jūra. Kiekviena svajoja apie tokio dydžio drabužių spintą, o jei ji pilna nuotakos suknelių — sapnas, niekad prašau neprikelkit manęs iš jo. Taigi kaip viskas vyksta.

Visa tiesa apie salonus

Tau skirta valanda prabėga greitai, nes pirmiausia tavęs klausinėja apie norus. Na, aišku, renkamės spalvą, modelius, iškirptės gylius, pasijonius, medžiagas ir pan. O kai papasakoji, ko nenorėtum —prasideda pats smagumas. Tau rodomos visos salono suknelės, kurios atitinka per pokalbį tavo išsakytus kriterijus. Na, o tos, kurios tau patinka, atidedamos matuotis. Kiekvieną suknelę profesionali salono darbuotoja pakomentuoja, t. y. pasako jos audinių pavadinimus, dekoro subtilybes ir kodėl ji tau tinkama arba ne. Patikėkit, mergaitės, jos išmano savo darbą, todėl geriau klausytis.

Po suknelių modelių ir spalvų rinkimų — bėgte matuotis. Paslaugios salono merginos padeda tau apsirengti kiekvieną suknelę, parenka pasijonius ir nuometą. Netgi gali priderinti papuošalus, o jei vestuvės rudenį — atneš ir kelių modelių kailinukų ar skraisčių. Gali matuotis tiek suknelių, kiek pageidauji, ir tai daryti pataria pačios salono darbuotojos, nes ant pakabų kabančios suknelės ant tavęs gali atrodyti visai kitaip. Jei pasimatavusi radote tobulą suknelę ir daugiau Jums nebereikia nieko — sveikiname išsirinkus. Būtinai išsiaiškinkite, ar suknelę iki Jūsų šventės dar kas nors vilkės. Jei atsakymas teigiamas, tada Jums būtinai dar reikės ateiti jos apžiūrėti. Juk visko būna per vestuves — ne tik laimės ašarų, bet ir…

Nuoširdžiai patariu

Mergaitės, nuoširdžiai patariu — į nuomos salonus eikite nepasidažiusios, venkite savaiminio įdegio ir kitų kremų, o labiausiai patariu nesipudruoti nosyčių, nes labai nesmagu matuojantis ištepti baltutėlę suknelę. Apatinius pasirinkite tokius, kokius įsivaizduojate, kad dėvėsite per vestuves, nes suknelių medžiaga labai skirtinga, todėl vienos išryškina apatinius, o kitos — atrodo, kad tu tarsi visai be jų.

Nepatingėkite įsimesti ir batelių tokia pakulne, kokią avėsite per vestuves. Patikėkite, suknelė basomis kojomis atrodo žaviai, bet kai į veidrodį žvelgi avėdama aukštakulnius (arba šventinius žemakulnius) — gali įsimylėti savo atvaizdą, kai visos suknelės klostės, pasijonis, sijonas ir kt. dieviškai gula ant tavęs ir krinta. Tau belieka suktis aplink ir džiaugtis. Nesidrovėkite matuotis tiek, kiek norite. Paslaugios salono merginos jums tikrai padės išsirinkti ir nuoširdžiai patars. Nors atsivedžiau savo mergaičių būrį, o jos tikros mados ir mano figūros bei stiliaus žinovės, bet nenuvertinau ir salono darbuotojų patarimų. Ačiū Jums, mielosios.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Naujas atradimas (net pačiai keista) — pabandykite matuotis ir tas sukneles, kurios ant pakabos ar ant manekeno atrodo visai neįspūdingai. Aš pati nustebau, kad paprastutė suknutė man taip neįtikėtinai tiko, o ant pakabos neatrodė verta dėmesio. Dažnai akys ir mergaites apgauna, tad svarbiausias patarimas — matuotis, matuotis ir dar kartą matuotis. Ir matuokitės ne tik stovėdamos — bandykite suktis, šokti, stiebtis ir būtinai atsisėsti. Oi, kaip nesmagu sėdėti, kai korsetas veržia.

Beje, nepamirškite ne tik draugių pasikviesti, bet ir pasiimti ir fotoaparatą. Su labiausiai patikusiomis suknelėmis nusifotografuokite, jeigu tik leidžia salono politika. Patikėkite, internetu visoms draugėms siuntinėsite ir rodysite nuotraukas, o po kelių dienų ir pati galėsite save įvertinti kritiškai.

Pabaigai

Mielos mergaitės, pati nustebau — apsilankiusi trijuose nuomos salonuose aš jaučiuosi pati nuostabiausia nuotaka. Čia sukuriamą nuotaiką geriausiai atspindėtų pasakymas — subalansuota moteriškumui. Tai ideali vieta mums jaustis nuotakomis, tikromis moterimis ir grįžti į mergaičių laikus. Kodėl? Nes baltutėlės suknelės sukuria jau vykstančių vestuvių iliuziją, o tinkamai pasirinkta suknelė mums suteikia seksualumo, elegancijos ir matydama veidrodyje save tokią negali nesidžiaugti, kaip maža mergaitė, ką tik slapčia pasimatavusi mamos suknelę. Sėkmės visoms rengiant asmeninius mados reidus į nuotakų drabužių salonus.

Simona Petronytė

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top