Now Reading
Buvusi medicinos sesuo svorio kėlimo rekordininke tapo… po 66-ojo gimtadienio!

Buvusi medicinos sesuo svorio kėlimo rekordininke tapo… po 66-ojo gimtadienio!

Buvusi medicinos sesuo svorio kėlimo rekordininke tapo...  po 66-ojo gimtadienio!

Laikas.lt
Pagal Thesun.co.uk

Drovioji Pat Tomb, norėdama numesti šiek tiek svorio bei labiau pasitikėti savimi, prieš šešerius metus įžengė į sporto salę ir pradėjo intensyviai darbuotis su svarmenimis. Dėl griežto sportinio rėžimo ir, be abejonės, įgimto talento 66 metų močiutė jau labai greitai pademonstravo puikius rezultatus svorio kėlimo srityje.

Pusantro metro ūgio sportininkė, žinoma pravarde „Galingasis atomas“, dabar gali pakelti net 100 kilogramų – dvigubai daugiau nei sveria pati.


Pensininkė jau sumušė tris savo amžiaus grupės Didžiosios Britanijos rekordus: vadinamojoje jėgos trikovėje ji sužibėjo pritūpimų su štanga ant pečių (pritūpimai), štangos spaudimo ant suoliuko gulint (spaudimas) ir štangos atkėlimo nuo grindų (trauka) rungtyse.

„Supratusi, jog sumušiau visų trijų rungčių rekordus, jaučiausi labai pakylėta, tai buvo nuostabus jausmas“, – džiaugsmo neslėpė „geležį pumpuojanti“ močiutė.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


Įspūdingi P. Tomb pasiekimai netgi leido tikrai brandaus amžiaus moteriai tapti asmenine trenere vietiniame sporto klube. Rekordininkė tikisi, kad jos sėkmės istorija naujiems iššūkiams įkvėps ir kitus.

„Pensijinis amžius yra puikus laikas išbandyti naujus dalykus – manau, daugelis žmonių nustebtų sužinoję, kokių talentų ir gabumų turi. Man patinka aktyviai gyventi, o mintis apie sėdėjimą ant sofos priešais televizorių tiesiog kelia šiurpą“, – mintimis dalinosi sportiškoji Pat.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top