Now Reading
Išskirtinai ekscentriškos kalėdinės dekoracijos (foto)

Išskirtinai ekscentriškos kalėdinės dekoracijos (foto)

Išskirtinai ekscentriškos kalėdinės dekoracijos (foto)

Laikas.lt
Parengta pagal Oddee.com

Iki didžiųjų metų švenčių belikus vos savaitei – susivėlinusiems pats laikas pradėti puošti namus bei Kalėdų eglutes. Norintys išsiskirti pasirinkdami kalėdines dekoracijas gali laviruoti tarp daugybės variantų, bet ar išdrįstų rinktis būtent šiuos… Tokios kalėdinės dekoracijos turėtų būti subtiliai pritaikomos tik juodojo humoro gerbėjams, keistenybių kolekcionieriams ar tiesiog norintiems pabrėžti savo keistumą ekscentrikams.

Štai viena iš jų, lyg dovanėlė nuo jūsų augintinio – šuniuko „kakučio“ formos dekoracija ant kalėdinės eglutės…O gal po ja? Anot šio papuošaliuko pardavėjų (beje, tokia grožybė kainuoja beveik 10 JAV dolerių), ši dekoracija tikrai neskleidžia blogesnio kvapo nei kiti kalėdiniai papuošimai, bet ir nedvelkia meduoliniu riestainiu. Tokia kalėdine dekoracija galima tiesiog papokštauti, su nuostaba paklausiant susirinkusių svečių: „Kas sugalvojo tokią kvailystę – pakabinti ant eglutės savo šuns išmatas?“



 

Politiškai nekorektiškų pokštų mėgėjams, tikriausiai nesukels pasipiktinimo ir įžeidžiantys kalėdiniai žaisliukai ornamentuoti nacių simbolika. Tik, nepamirškite, šmaikštauti reikia vietoje ir laiku!

Džiaugsmingų Kalėdų sveikinimai gali būti ir labai dviprasmiški. Iš tiesų, tokios būna ne tik Kalėdos, kartais galima pasidžiaugti ir kasdieniniais malonumais. Šventinė Kalėdų senio elnių dekoracija sarkastiškai primena apie šiek teik kitokius „džiaugsmus“.

Drąsi dekoracija ant eglutės – išvirtusio akies obuolio pakabutis, lyg ir primenantis labai nepervarkit švenčiant.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Pašėlę kalėdiniai nykštukai visada pasiruošė apipilti dovanomis, juk daugeliui, Kalėdos – tai dovanų metas.

Tokiomis dekoracijomis puošiant namus netyčia galima ir sumaišyti Heloviną su šv. Kalėdomis, o juk taip nesinori pražiopsoti gražiausių žiemos švenčių…

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top