Now Reading
Lady Gaga, Beyonce ir kitos žvaigždės magiškos fotografijos šviesoje

Lady Gaga, Beyonce ir kitos žvaigždės magiškos fotografijos šviesoje

Lady Gaga

Laikas.lt
Parengta pagal Dailymail.co.uk

Fotografų duetas Markusas Klinko ir Indrani jau 17 metų dirba kartu fotografuodami gerai mums žinomus pramogų pasaulio veidus, tokius kaip Lady Gaga, Beyonce, Katie Holmes, Dita Von Teese ir kt. Daugelio ikonizuojamos asmenybės Markuso ir Indrani fotografijose suspindi magiškoje šviesoje.

Šiais metais fotografai nusprendė išleisti fotografijų rinkinį, kuriame sudėta daugiau nei 150 nuotraukų iš įspūdingų žymių žmonių fotosesijų. Rinktiniame albume „Icons: The Celebrity Exposures of Markus and Indrani“ galima rasi vaizduotę kaitinančią Beyonces nuotrauką iš jos solinio albumo „Dangerously in Love“ viršelio, taip pat Lagy Gagą pasipuošusią minkštute pliušinių žaislų suknele, viliojančią aktorės Kate Holmes fotografiją ir daugelį kitų.

Niujorko mados savaitės įkūrėja Ferna Mallis, parašiusi vieną iš pratarmių Markuso ir Indrani knygai, portalui „Huffington Post“ teigė, kad „žvaigždžių transformacijos Markuso Klinko ir Indrani fotosesijose yra tiesiog stulbinančios“. Ji visiškai neperdeda. Savotiškais meno kūriniais tapusios nuotraukos pop žvaigždes pristato lyg atkeliavusias iš magiško, spalvų ir spindesio kupino, pasaulio.

Indijoje užaugusi Indrani Pal-Chaudhuri prieš pradėdama fotografuoti, paauglystėje dirbo modeliu. 1995 metais Indrani susipažinus su švedų arfininku Markusu Klinko, jie kartu nusprendė savo meilę fotografijai paversti profesine veikla.

Viršelis

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Fotografai Indrani Pal-Chaudhuri ir Markusas Klinko

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top