Now Reading
Grupių „Rasabasa” ir „The Dominoes” lyderiai pradėjo dirbti kartu

Grupių „Rasabasa” ir „The Dominoes” lyderiai pradėjo dirbti kartu

Grupių „Rasabasa" ir „The Dominoes" lyderiai pradėjo dirbti kartu

Laikas.lt
Vaizdinės iliustracijos Justės Urbonavičiūtės

Pasivadinę Factory Chase Snorre Bergerudas (Rasabasa prodiuseris, dainų autorius ir gitaristas) ir Mindaugas Juknys (grupių The Dominoes ir Spooky Campfire Stories vokalistas ir gitaristas) pristato pirmąją bendrą dainą „Pins & Needles“.

Daina įrašyta Snorre studijoje Vilniuje. Mindaugas sukūrė žodžius ir melodiją, Snorre pasirūpino aranžuote. Būgnų partiją įrašė Rasabasa būgnininkas Sindre Skeie.

Šiandien muzikantai „Pins & Needles“ duoda įvertinti publikai:

„Su Mindaugu susipažinau kai įrašinėjau jo grupę The Dominoes. Iškart supratau, kad jis yra labai geras dainų autorius. Kai vėliau Mindaugas prasitarė, kad turi nemažai dar neįrašytų dainų, iškart pakviečiau jį į studiją. Dieną mes turėjome tik žodžius ir akustine gitara sugrotą melodiją, vėlai naktį daina buvo jau tokia, kokią girdite dabar“, – apie bendradarbiavimo užkulisius pasakoja Snorre.

Abu muzikantai sako esantys patenkinti rezultatu, todėl vienu bendru kūriniu neapsiribos.

„Tai yra naujo, gražaus dalyko pradžia. Darbas studijoje su Snorre man yra malonumas, todėl tikiuosi, kad pavyks įrašyti ir daugiau dainų, galbūt ir visą albumą. Jei viskas eisis gerai, galbūt Factory Chase kūrinius pristatysime ir koncerte“, – sako Mindaugas. Šiuo metu jis yra sustabdęs veiklą su abiem savo grupėmis.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Snorre kartu su kitais Rasabasa nariais šiuo metu kuria naująjį grupės studijinį albumą ir toliau dirba su kitais Lietuvos ir užsienio atlikėjais. Vilniuje įrašų studiją įkūręs Norvegijos muzikantas jau yra prodiusavęs ar įrašinėjęs Jurgos Šeduikytės, Manto, grupės ReedNoBrass dainas.


 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top