Now Reading
Labai žmogiški geriausi žmogaus draugai (foto)

Labai žmogiški geriausi žmogaus draugai (foto)

Labai žmogiški geriausi žmogaus draugai (foto)

Laikas.lt
Pagal Dailymail.co.uk

Šunys dažnai vadinami geriausiais žmogaus draugais. Pažvelgus į šias nuostabias fotografijas atrodo, jog tai tikrai gali būti tiesa: su tokiu „vyruku“ gali ne tik pasivaikščioti parke, bet ir nueiti išlenkti bokalą alaus ar aptarti problemas darbe.

Fotografui Fran Veale iš Dublino tokios nuotraukų serijos idėja kilo po to, kai jis, norėdamas  linksmai įamžinti savo augintinę Jackie, užrišo jai kaklaraištį.

„Ji turėjo tokią rimtą, tokią žmogišką išraišką, kad aš ir man padėjęs draugas Derekas tiesiog alpome juokais – tai tikrai atskleidė jos asmenybę“, – pasakoja airių menininkas.

Fran Veale su savo augintine Jackie
 

Tuomet 30-mečiui kilo mintis tiesiog gatvėje ieškoti savo modelių ir, su šeimininkų sutikimu, juos įamžinti labai jau žmogiškame amplua.

„Iš maždaug keturiasdešimties šunų šeimininkų „paskolinti“ savo šunis fotosesijai atsisakė vos pora: viena mergina teigė, kad jos vaikinas tam tikrai prieštarautų, o kita senyva ponia turėjo pasitarti su sūnumi: be abejonės, jis mamai neleido su parke sutikti nepažįstamuoju eiti į jo namus. Visos nuotraukos darytos ant mano valgomojo stalo. Sunkiausia, matyt, buvo priversti šunis žiūrėti į objektyvą, bet tam pasitelkėme keletą triukų“, – šypsosi tikrai linksmą fotografijų seriją sukūręs F. Veale.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Daugiau fotografijų – galerijoje

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top