Now Reading
PARTY ANIMAL į miestą paleidžia „retos veislės” kolekciją

PARTY ANIMAL į miestą paleidžia „retos veislės” kolekciją

PARTY ANIMAL į miestą paleidžia „retos veislės” kolekciją

Laikas.lt

Lietuviškas mados ir gyvenimo būdo ženklas PARTY ANIMAL traukia grandines ir į miestą paleidžia naują, „retos veislės“ marškinėlių kolekciją. „Raw breed“ – taip pavadinta  naujausia fotosesija, pristatanti trijų spalvų marškinėlius ir miksuojanti sostinės klubo “Opium” detales, modelių kraują bei pavojingų veislių šunų seiles.

Trys marškinėlių spalvos, trys jas pristatantys modeliai, trys šunys. „Šią kolekciją pristatyti norėjome neįprastai. Atradę ne vien spalvinių paralelių tarp naujųjų marškinėlių ir šunų, nusprendėme pasitelkti būtent juos. O idėją įgyvendino Londone studijuojanti ir kurianti fotografė Evie Parazite“ – pasakoja vakarėlių įkvėpti drabužių kūrėjai.

„Fotosesija nebuvo iš lengvųjų. Tris kaprizingo charakterio šunis, nors ir gerai dresuotus, suvaldyti nebuvo taip paprasta kaip atrodė iš pradžių. Netekome trijų marškinėlių ir vieno objektyvo. Neapsieita ir be kraujo – susipešusių šunų nagų aštrumą teko pajusti ir vienai iš modelių. Bet ko tik nepadarysi dėl gero rezultato“ – šypsosi fotografė Evie.

„Opium“, kaip lokacija fotosesijai, pasirinktas taip pat neatsitiktinai. „Šis klubas – vienas mūsų mėgiamiausių.  Čia vyksta bene geriausi vakarėliai mieste, kuriuose dažnai liejam prakaitą patys. Džiaugiamės, kad klubo šeimininkai, ne ką mažiau pasiutę vakarėlių fanatai, „pasirašė“ idėjai surengti fotosesiją legendiniame klubo rūsyje”, – sako PARTY ANIMAL kūrybinė komanda.
Kaip ir visa PARTY ANIMAL kūryba, taip ir šie marškinėliai kurti su aukšta kokybės kartele bei ypatingu dėmesiu detalėms. Pasipuošti jais gali kiekvienas, kokybiškoms ir pozityvioms laisvalaikio praleidimo formoms neabejingas ar prijaučiantis. Kolekcijoje – ir vyriški, ir moteriški modeliai. Kaip visada, itin riboto tiražo.

PARTY ANIMAL idėjoms prijaučiančių bendraminčių ratas plečiasi, o kuriami drabužiai tampa mėgiami ir nešiojami. „Tai didžiausia paskata tolimesnei veiklai, kurios vaisius pristatysime netrukus. Intensyviai ruošiamės šiltajam sezonui ir kuriame visiškai naują drabužių kolekciją, kurioje – jau netik marškinėliai“ – dalijasi ateities planais.
 

Fotosesijos detalės:

Foto: Evie Parazite‘s photography
Make-up: Unkind:MUA
Modeliai: Miglė Tubytė, Ignė Ivanauskaitė, Andrius Raudonikis
Lokacija: Klubas „Opium“, Islandijos g. 4, Vilnius

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top