Now Reading
„Colours of Bubbles” išsiruošė į žieminę medžioklę

„Colours of Bubbles” išsiruošė į žieminę medžioklę

„Colours of Bubbles” išsiruošė į žieminę medžioklę

Laikas.lt

Nepriklausomybės dienos išvakarėse Vilniuje prasidėsiantis „indie rock“ grupės iš Šiaulių koncertinis turas „Gone Hunting“ aplankys dar keturis didžiuosius Lietuvos miestus, o bus pabaigtas akustinio koncerto nufilmavimu Rygoje.

Šį kartą net trimis gitaromis ginkluota grupės sudėtis savo žieminius pasirodymus atliks didžiuosiuose Lietuvos ir Latvijos miestuose, o Klaipėdoje kovo 9 dieną koncertuos Šiaulių dramos teatro gastrolių metu.

„Colours of Bubbles“ pasirodys „Žvejų rūmų“ salėje režisieriaus Tomo Jašinsko spektaklyje „Inertiškos dujos“,  kuriam patys pernai sukūrė pjesėje skambančią muziką.

Kartu su grupe keliaus ir specialias vaizdo projekcijas rodys video meninkų komanda „IDROPT“,kurie ruošia specialę instaliaciją skirtą būtent šiam turui. Prie pasirodymų taip pat prisijungs ir vokalistė Milda Stasaitytė.

Besiruošdami šiai išvykai, fotomenininkai „NELIUCIJA“ ir  Darius Ančerevičius grupės nariams surengė fotosesiją tikros medžioklės su varovais Šiaurės Lietuvoje metu.

„Visai neraginame savo klausytojų tapti jaunaisiais medžiotojais – mūsų turo pavadinimas yra greičiau ironiškas. Vis dėlto negali paneigti, kad tikrose gastrolėse, kaip ir gyvenime, būna nemažai panašumu su medžiokle. Tiesa, vienur medžioji tu, kitur – medžioja tave“, – sako grupės nariai.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Colours of Bubbles“ praėjusiais metais buvo apdovanoti Geriausios roko grupės vardu alternatyviniuose T.Ė.T.Ė. apdovanojimuose, o šiemet pateko į MAMA apdovanojimų kandidatų sąrašą. Pasak grupės, dabar nėra kito kelio – reikia  savo gerbėjams koncertais  įrodyti, kad grupė buvo to verta.

Pilnas koncertų sąrašas:

Vasario 15 d. 20 val. Vilniaus jaunimo laisvalaikio kultūros centras „Kablys“ (Kauno g.5); 
vasario 16 d. 21 val. Alytaus baras „Fenix“ (Vilniaus g. 20); 
vasario 22 d. 22 val. Šiaulių klubas „Pogo“ (Vilniaus g. 128, kartu su „Deeper Upper“);
kovo 1 d. 21 val. Kauno klubas „Punto Jazz Palėpė“ (Kęstučio g. 6);
kovo 2 d. 21 val. Klaipėdos klubas baras „Kaštonas“ (Danės g. 6/1);
kovo 8 d. 21 val. Liepojos klubas „Fontaine Palace“ (Dzirnavu g. 4);
kovo 9 d. 18 val. Klaipėdos „Žvejų rūmai“ (ŠDT spektaklyje A. Rapo „Inertiškos dujos“);
kovo 16 d. 21 val. Rygos bare „ILoveYou“ (Aldaru g. 9, akustinis pasirodymas).
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top