Now Reading
Daiktų pusryčiai. Puodeliai, iš kurių gerti juodai gera…(konkursas)

Daiktų pusryčiai. Puodeliai, iš kurių gerti juodai gera…(konkursas)

Daiktų pusryčiai. Puodeliai

Laikas.lt

Nesvarbu, ką mėgstate: kavą ar arbatą. Nesvarbu, kokią: juodą, žalią ar raudoną. Nesvarbu, su pienu ar be, – į šiuose puodeliuose tilps visi mėgstamiausi gėrimai.

Artėjant žiemai manėme, kad tai puikus daiktas šaltiems rytams. Taip ir buvo. Žvarbūs rytai, kuomet visą kelią iki tikslo Jums akį merkia „Nieko rimto“ karvytė, tampa šiek tie kitokie. Šiltesni ir  spalvotesni. Kaip tik to ir trūksta tokiu metu. Tiesa? O artėjant pavasariui, ilgėjant ir šiltėjant dienoms, bus galima vis ilginti pasivaikščiojimus lauke, mėgautis vis dažnesniais saulės spinduliais ir vis tiek likti „niekorimtiškiems“.
Kaip sužinoti, ar šis puodelis skirtas Tau? Žemiau rasite kelis puodelių savininkų tipus, jei randate save, privalote turėti  šį puodelį.

Puodelių savininkų tipai:

  • Tas, kuris mėgstamiausius gėrimus nori gerti ypatingai.
  • Tas, kuriam tiesiog privalu rankose laikyti kokį nors gėrimą.
  • Tas, kuriam laiko niekada nebus per daug. Greičiau atvirkščiai – pritrūks vienos nakties. Tokiais momentais tikrai pravers mobilus kavos puodelis, kuomet net paskutinę minutę jį galima užpildyti mėgstamu turiniu ir mėgautis juo pakeliui į ten, kur dažniausiai vėluojama.
  • Tas, kurį galima pavadinti „bėgiku darbininku“. Kalbame ne apie maratono bėgikus, o apie tuos, kurie kasdien vis kažkur bėga. Juk nuolatinis bėgimas dabar yra labai madingas. O bėgiojant svarbu nieko neišlaistyti, gera žinoti, kad puodeliai yra su patogiais dangteliais.
  • Tas, kuris neskuba užaugti, myli „Nieko rimto“ karvytę ir spalvas 🙂

Jei kuriame nors aprašyme atpažinote save, galite drąsiai šį keramikinį puodelį įtraukti į „privalu turėti“ sąrašą. Smagiausia, kad šį gražuolį galite ir laimėti – atsakykite į užduoties klausimą ir vienam laimingajam mielai jį padovanosime!

 

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top