Now Reading
V. Tamošaitis: „Maniškis alter ego Gerai Gerai jau išaugo iš vaikiškų kelnaičių“

V. Tamošaitis: „Maniškis alter ego Gerai Gerai jau išaugo iš vaikiškų kelnaičių“

V. Tamošaitis: „Maniškis alter ego Gerai Gerai jau išaugo iš vaikiškų kelnaičių“

Laikas.lt

Gerai Gerai ir Kami su tais, kurie nuolatos ieško naujų muzikinių formų ir sąskambių, dalinasi gyvo pasirodymo metu užfiksuotais garsais. Atlikėjai anonsuoja, kad pusės valandos rinkinys – tai tarsi apšilimas prieš saulės šviesos nekantriai laukiantį debiutinį albumą.

„Dėl painios projekto formuluotės, o gal dėl klaidingai komunikuotų žinučių spaudai, įprasta manyti, kad Gerai Gerai & Miss Sheep yra grupės pavadinimas. Visgi tai dviejų kartu grojančių žmonių pseudonimai, – atvirauja Vilius Tamošaitis. – Maniškis alter ego Gerai Gerai jau išaugo iš vaikiškų kelnaičių ir nori iššukuoti tuos vandenynus, į kuriuos panerti neleidžia per ketverius metus susikurti rėmai. Būtent dėl šios priežasties pradėjome darbuotis kartu su Kamile Kielaite-Kami“.

Kami

V. Tamošaitis tikina turintis begalę energijos, tad darbas su keliais projektais ne baugina, o maloniai jaudina. Džiugina ne tik eksperimentai, bet ir naujos partnerės draugija. Kartu su prodiuseriu vokalistė Kamilė Kielaitė šiuo metu intensyviai darbuojasi. „Vieno interviu metu papasakojau apie būsimą projektą su Kami. Matyt, buvau ne taip suprastas, nes spaudoje pasirodė straipsniai, kuriuose buvo kalbama apie mano bendrus darbus su reperiu Kamy, – šypsosi muzikantas. – Visgi Kamilės su niekuo nesumaišysi – 13-a metų profesionalioje scenoje dainuojanti mergina turi ne tik puikų balsą, bet ir ypatingą sceninę išvaizdą.“

Dabar Gerai Gerai ir Kami įrašinėja albumą, kuria idėjas būsimiems vaizdo klipams ir dėliojasi koncertų tvarkaraštį. O koja kojon su atlikėjais einantis vaizdo menininkas Nulis Vaizdo kiekvienam garsui žada atrasti tinkamiausią vizualinę išraišką.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top