Now Reading
Treniruotės – didesniems sekso malonumams

Treniruotės – didesniems sekso malonumams

Sportokuras.lt

Aktyvus gyvenimo būdas – tai neabejotina nauda sveikatai, būdas sustiprinti raumenis, pagerinti savo ištvermę ir atsikratyti streso. Tačiau treniruotės taip pat gali sustiprinti tiek vyro, tiek moters seksualinį potraukį!

Faktai vyrams

Fizinis aktyvumas teigiamai veikia vyrų libido – tą įrodė dar 1990 metais atliktas tyrimas, kuriame dalyvaujantys vyrai 3-5 kartus per savaitę treniruodavosi po 60 minučių. Rezultatai parodė ne tik padidėjusį lytinį potraukį priešingai lyčiai, tačiau ir ilgėjančią intymaus suartėjimo trukmę bei didesnį pasitenkinimą keliantį orgazmą.

Faktai moterims

Dailioji lytis ne išimtis – kokybišką seksą joms taip pat gali užtikrinti fizinis aktyvumas. 2008 metais atliktas eksperimentas nustebino – prireikė trumpų, vos 20 minutes trunkančių treniruočių, jog stipriai išaugtų tiriamų moterų seksualinis potraukis ir paaštrėtų pojūčiai, patiriami sueities metu – sparčiau plaktų širdis, aktyviau susitraukinėtų malonumą užtikrinantys raumenys.

Motyvacija

Dar vienas psichologinis aspektas, kodėl treniruotės gali padidinti tiek vyrų, tiek moterų libido – tai pasitikėjimas savimi, kurį įgauname reguliariai treniruodamiesi ir matydami mažėjantį pilvuką ir ryškėjančius raumenukus. Juk viena dažniausių priežasčių, kodėl lovoje būname susikaustę yra gėda dėl kūno trūkumų. Įsivaizduokite, kas būtų, jei save norėtųsi ne slėpti, o išdidžiai demonstruoti antrąjai pusei?..

Mylėkite ir būkite mylimi!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top