Now Reading
Mados leidinių stilistės kviečia Lietuvos moteris atrasti bodžius (foto)

Mados leidinių stilistės kviečia Lietuvos moteris atrasti bodžius (foto)

Mados leidinių stilistės kviečia Lietuvos moteris atrasti bodžius (foto)

Laikas.lt

Mados stilisčių teigimu, šį sezoną moterys šalia įprastų pamėgtų džinsų, sijonų ar suknelių atras ir dar vieną itin moterišką bei universalų drabužį – bodžius. Lietuvoje šią neišnaudotą drabužių nišą papildo naujas prekės ženklas „Body Talk“. Vasario mėnesį startavęs prekės ženklas pristato pirmąją savo kolekciją, kurioje dominuoja moteriškumą atskleidžiantys bodžiai.

„Bodžius atradome jau seniai, tačiau pastebėjome, kad Lietuvoje įsigyti kokybiškų, stilingų, įdomesnėmis detalėmis dekoruotų bodžių yra sudėtinga. Taigi sumanėme sukurti tokius drabužius, kuriuos mielai kasdien dėvėtume pačios ir mūsų draugės. Mes manome, kad bodis –  naujieji moterų džinsai – atrastas iš naujo, patogus ir prie visko lengvai priderinamas“, – pasakoja prekinio ženklo „Body Talk“ kūrėjos Rasa Malinauskaitė ir Veta Armonaitė.

Pirmąją „Body Talk“ kolekciją pristato vienai dienai modeliais tapusios žinomų leidinių stilistės: Lina Bernotaitytė („L’Officiel Mada“), Barbora Adamonytė („Lamų slėnis“), Aušra Žilovaitė (Fmag.lt). Fotosesijoje atkleidžiama, kaip arčiausiai kūno esantis, moters paslaptis slepiantis bodis gali būti lengvai derinamas su kitais drabužiais ir moteriai padėti sukurti daugybę skirtingų įvaizdžių.

„Bodžiai dažnai būdavo suvokiami tik kaip apatinis ar labai kasdienis moteriškas drabužis. Vis dėlto, devintąjį dešimtmetį į aukštąją madą juos atvedė tokie dizaineriai kaip Donna Karan ir Azzedine Alaia. Kurį laiką primirštas, prieš keletą metų bodis ir vėl sugrįžo ant podiumų, tad tikiuosi, kad moterys įvertins šį praktišką bei labai moterišką rūbą ir atras jam vietą savo garderobe“, – teigia „L’Officiel Mada“ žurnalo stilistė L. Bernotaitytė.

„Body Talk“ medvilniniai bodžiai ir aksesuarai yra skirti komfortą ir savitą stilių vertinančioms miestietėms, kurioms drabužiai yra būdas atskleisti savo asmenybę. Pasak „Body Talk“ kūrėjų, kiekvienas bodis yra tarsi aksesuaras su unikalia, dėmesį atkreipiančia detale. Kiekvienas kolekcijos bodis, priderintas prie tinkamos aprangos, gali tapti dalykinės aprangos pagrindu ar nepakeičiama prabangaus įvaizdžio dalimi.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Daugiau nuotraukų – galerijoje

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top