Now Reading
Naująjame Džersyje sugauta jūrų pabaisa nustebino mokslininkus

Naująjame Džersyje sugauta jūrų pabaisa nustebino mokslininkus

Naująjame Džersyje sugauta jūrų pabaisa nustebino mokslininkus

Grynas.lt
Reddit vartotojo Doug Cutler nuotr. 

Nuotraukos primena scenas iš mokslinės fantastikos–siaubo filmo. Jūrinę nėgę primenantis sutvėrimas su kruvinais aštriais dantimis internete sukėlė spėlionių audrą, rašo nydailynews.com.

Naujojo Džersio valstijos (JAV) vidaus vandenyse jūrinių nėgių pastaruoju metu išties padaugėjo. Tai nutiko po to, kai valstija išgriovė daug senų upių užtvankų.

„Monstrą“ lanku sumedžiojęs vyras pasakojo, kad tai jam pavyko padaryti visai atsitiktinai. Tiesiog netoli upės vaikščiojęs jaunuolis turėjo sportinį lanką, kai vandenyje pamatę šį padarą.

Nors vaikinas pats nustebo nušovęs tokį padarą, visgi nemanė, kad tai kažkas ypatingo. Nuotraukas jis sukėlė į socialinį tinklą „Reddit“. Čia jos sulaukė milžiniško dėmesio ir buvo išplatintos po visą pasaulį.
Žurnalistams pavyko rasti nuotraukų autorių, bet šis atsisakė detaliau pasakoti visą istoriją. Tai paskatino kalbas, kad nuotraukos – kokybiškas montažas.

„Outdoor“ žurnalo mokslininkai spėja, kad tai tiesiog labai didelė jūrinė nėgė. Tai patvirtino ir Naujojo Džersio aplinkos apsaugos departamento specialistai.

Nydailynews.com rašo, kad nuotraukas apžiūrėję specialistai negalėjo 100 proc. teigti, kad tai jūrinė nėgė, nes fotografijose neįmanoma suskaičiuoti jos žiauninių angų. Teigiama, kad kiekvienoje kūno pusėje jos turi po 7 žiaunines angas.

Visus apklaustus mokslininkus nustebino padaro ilgis. Jūrinės nėgės iššauga iki 90 cm ilgio. Sprendžiant iš nuotraukų, panašu, kad padaras daug didesnis.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Taigi, arba tai labai didelė jūrinė nėgė arba visai kitas gyvūnas. Vienaip ar kitaip, jo išvaizda tikai kelia susidomėjimą.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top