Now Reading
„Laikas.lt“ savaitės TOP komentarai (kovo 2 – 8 d.)

„Laikas.lt“ savaitės TOP komentarai (kovo 2 – 8 d.)

„Laikas.lt“ savaitės TOP komentarai (kovo 2 – 8 d.)

Laikas.lt

Kaip gi penktadienis be „Laikas.lt“ savaitės TOP komentarų? Linkėdami gero ir linksmo savaitgalio, pateikiame jums geriausius, šmaikščiausius, taikliausi mūsų skaitytojų komentarus.

5. vieta „nu bet vistiek matosi, kad moteris is nuotrauku :D“, – rašo komentatorius jej prie straipsnio „Casey Legler – pirmoji moteris, dirbanti vyriškų drabužių modeliu“. Nors dažniausiai netaisome savo brangių skaitytojų klaidų, šįkart padarysime išimtį – kad moteris, labiau visgi matosi iš krūtų…

4. vieta Komentuodamas, pasirodo, ne tik išsakai savo nuomonę, bet gali ir daug sužinoti – taip nutiko ir mūsų „Facebook“ puslapio komentatoriui Matvydui, kuris, mūsų paklaustas ar į madą grįš tokios šukuosenos kaip straipsnyje „Baisiausi atvejai iš dešimtmečio, kuris dabar atrodo, kaip ilga „bloga plaukų diena“ užtikrintai atsakė: „Dzinsofkes sitos tai tiksliai negrys“. Komentaras po, surinkęs ne vieną „like“: „Dzinsovkes grįžusios į madą, Mantvydai“.

3. vieta „O kokie „normalių“ vyrų pavadinimai? Normalus vyras turbūt visų šitų derinys, nes idealų nebūna“, – samprotauja komentatorė Vi prie straipsnio „8 vyrų tipai, su kuriais neverta gaišti laiko“.  Na, žinote, jei tas neidealus vyras būtų tingus pavyduolis darboholikas, lakstantis paskui kiekvieną sijoną, „Gay Pride Parade“ žygiuotų gerokai daugiau moterų…

2. vieta „Lygiai tapat galejau parasyt kad sniegas yra ateiviu ismatos ….“, – prie straipsnio „Šlykštu: atskleista vištienos mėsainių paslaptis“ rašo komentatorius ch. Na, rankos nukirsti už to užsienio šaltinio informacijos patikimumą neduotume, bet… Bet, tirpstant sniegui, nori nenori pradedi galvoti, jog jis tikrai kažką bendro su ateivių išmatomis turi – negi vieni šunys per žiemą spėtų tiek „pasidarbuoti“?

1. vieta „Dauguma panašūs į mūsų Rožę, kuri senamiesčio gatvėmis vaikšto .. 🙂 Va kur jos paslaptis“, – straipsnį „Japonų gatvės mada: ar išdrįstum?“ komentuoja įžvalgusis skaitytojas (-a) Hm. Ką gi, matyt turėtume didžiuotis savo Rožyte, kuri, pasirodo, būtų tikras stiliaus guru tokioje pažangioje šalyje kaip Japonija. Ech, tie nesuprasti genijai…

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Gero savaitgalio, mielieji, nepamirškite gėlių savo nuostabioms moterims!

 


„Laikas.lt“ komentatoriai – kol kas nedidelė, bet redakciją kasdien nustebinanti bendruomenė. Niekada nežinai, ką po slapyvardžiais pasislėpę internautai pamanys apie vieną ar kitą straipsnį, kaip sureaguos į „Laiko“ nuorodas „Facebooke“. Dažnai tarp jų minčių pasitaiko tikrų aukso grynuolių, kurių neįamžinti būtų nuodėmė. Dėl to portale startavo geriausių savaitės komentarų rubrika.
Kiekvieną penktadienio popietę išrinksime penkis įdomiausius, linksmiausius, keisčiausius ir kitaip dėmesį traukiančius komentarus, savaitės bėgyje parašytus „Laikas.lt“ portale ar „Facebooke“, išrikiuosime juos nuo penktos vietos iki pirmos ir paskelbsime portale.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top