Now Reading
Nutrūktgalviški triukai beveik 1 km aukštyje ant lyno (foto)

Nutrūktgalviški triukai beveik 1 km aukštyje ant lyno (foto)

Nutrūktgalviški triukai beveik 1 km aukštyje ant lyno (foto)

Laikas.lt
Parengta pagal Dailymail.co.uk

Šiems adrenalino fanatikams, atsargiai tipenantiems ištiestu lynu virš žymiojo Brazilijos miesto Rio de Janeiro, beveik 915 m aukštyje,regis, vieni niekai. Vienam iš jų tai net pasirodė per daug varginantis darbas, tad pusiaukelėje jis nusprendė prigulti pailsėti. Bebaimis Brianas Mosbaugh yra taip pripratęs prie pavojingų aukščių, kad poilsis tokiame aukštyje, jam atrodo pakankamai normalus dalykas. Po trumpo pogulio ant lyno, jis toliau stojasi ir įveikia likusią kelio lynu dalį.

Kitas jo kolega, drąsuolis Andy Lewis taip pat stengiasi neatsilikti, jis pakibo 850 m aukštyje nuo žemės prisirišęs tik diržu prie kojos čiurnos. Prie šios porelės prisijungė dar ir pora amerikiečių Hayley Ashburnas ir Scottas Rogersas, kurie visi kartu save vadina „Moab Monkeys“ komanda. Ši grupelė ekstremalių pojūčių mėgėjų keliauja po pasaulį ieškodami vis naujų iššūkių, aukštumų, neatsispirdami adrenalino poreikiui.

Stulbinančius grupelės ekstremalų žygius užfiksavo amerikiečių fotografas Scottas Rogersas, kuriam taip pat reikėjo žengti keletą rizikingų žingsnių fotografuojant drąsuolių žygius.


 

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top