Now Reading
Ar atlikėja Madonna daugiau nebedainuos Rusijoje?

Ar atlikėja Madonna daugiau nebedainuos Rusijoje?

Ar atlikėja Madonna daugiau nebedainuos Rusijoje?

Laikas.lt
Parengta pagal TheSun.co.uk

Rusija žada į savo šalį daugiau neįsileisti dainininkės Madonnos. Pastaroji Rusijos valdžią užrūstino pareiškusi savo palankumą, prieš Vladimiro Putino valdžią nusiteikusioms ir už lygias homoseksualų teises kovojančioms grupės „Pussy Riot“ atlikėjoms.

Praeitais metais Madonna surengė du pasirodymus Rusijoje, tačiau Rusijos pareigūnai tvirtina, kad tuo metu jai suteikta viza nedavė jai leidimo atvykti komerciniais tikslais. Madonna kaltinama „nelegalia komercine veikla“ Rusijoje. Pasirodo, kad vieno iš pasirodymų metu, atlikėja viešai skelbėsi palaikanti grupės „Pussy Riot“ nares, kurios yra įkalintos už protesto akciją prieš Prezidento Putino valdžią. 

Gali būti, kad tokiu savo elgesiu Madonna užkirto sau kelią vėlesniems koncertams Rusijoje. Regis, net galingas Madonnos vardas ir balsas nieko negali pakeisti putiniškoje Rusijoje, prezidentui nedaro įtakos jokie autoritetai – nei pasaulinio garso įžymybės, garsūs atlikėjai ar menininkai, jis pats sau didžiausias autoritetas ir teisingumo vykdytojas.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top