Now Reading
Kino pusryčiuose – „Užmirštieji“. Ar įmanoma sukurti didžiųjų ekranų herojų, kuris būtų nejuokingas? (video)

Kino pusryčiuose – „Užmirštieji“. Ar įmanoma sukurti didžiųjų ekranų herojų, kuris būtų nejuokingas? (video)

Kino pusryčiuose - „Užmirštieji“. Ar įmanoma sukurti didžiųjų ekranų herojų

Laikas.lt
Dovilė Raustytė

Buvęs jūrų pėstininkas Džekas Harperis labai atletiškas, stiprus, puikiai valdantis skraidančią priemonę ir motociklą. Žinoma, moteris, esanti greta, negali jo neįsimylėti. Jis dar pasiaukojantis, bebaimis, gudrus ir puikiai žinantis, kaip elgtis su jo rankose atsidūrusiu ginklu. Šį superherojų vaidina Tomas Cruise’as, drauge su filmo „Užmirštieji“ komanda nukeliantis mus į 2073 m.

Žemė sunaikinta po tarpplanetinio karo su ateiviais. Džeko ir dar kelių jo kolegų darbas – surinkti paskutinius Žemės naudinguosius išteklius ir taip pat palikti gimtąją planetą visiems laikams. Čia siužetas pasisuka gal visai ir netikėta linkme… Tačiau svarbu ne tai, o priežastys, lėmusios, kad jūs įsijungėte šį filmą ar nusipirkote į jį bilietą.

Mainstreamas tuo ir yra žavus, kad jis yra mainstreamas. Didžiąją dalį jam besipriešinančių, nors ir kaip nesinori to pripažinti, apima geras jausmas, užuodus kepamų šašlykų ir alaus kvapą gamtoje, ar spragėsių aromatus didžiuosiuose šalies kino teatruose. Ir nieko čia nepadarysi. Panašūs pojūčiai ir lėmė pastarosios juostos peržiūrą. Jūsų priežastys, tikiu, bus kitos. ŠĮ filmą drąsiai galima rekomenduoti merginoms, norinčioms, kad jų antroji pusė tikrai tikrai šį vakarą nenuobodžiautų. Taip, čia bus ir gaudynių, ir muštynių, ir daug fantastikos, juk būsite ateityje. O dailiajai lyčiai bus ir romantikos. Na, žinoma, ir Tomas Cruise’as, kuris, besistengdamas tapti herojumi iš ateities, kartais peržengs ribas ir iššauks pašaipią šypseną. Ne kartą. Bet dėl to tik dar labiau verta pažiūrėti šį filmą, jei iš viso verta. Prieš jį, kaip visada, buvo reklamuojama (kaip jau, supratote šį filmą teko žiūrėti kino teatre) keletas būsimų premjerų, kurios visos viena į kitą panašios: kosmosas, milžinišku greičiu skraidantys kūnai, grafinis peizažas ir pan. 

Jokio skirtumo kurį iš jų pažiūrėsite, svarbiausia susipažinsite su šių dienų filmų kūrimo galimybėmis, o gali būti, ir netikėtai gerai praleisite laiką.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top