Now Reading
Video pusryčiai. Šokantys kūdikiai sugrįžo, kad vėl numalšintų troškulį (video)

Video pusryčiai. Šokantys kūdikiai sugrįžo, kad vėl numalšintų troškulį (video)

Video pusryčiai. Šokantys kūdikiai sugrįžo

Laikas.lt
Parengta pagal Dailymail.co.uk

Prieš kelis metus natūralaus mineralinio vandens „Evian“ reklaminė kompanija su šokančiais kūdikiais sulaukė didžiulio pasisekimo ir rekordinio kiekio peržiūrų tinklalapyje „YouTube“. Šiandien šokantys kūdikiai sugrįžo, kad priblokštų dar kartą ir dar stipriau – reklama iš tiesų gana lengvai išspaudžia šypseną.

Naujoje „Evian“ reklamoje pavadinimu „Baby and Me“ („Kūdikis ir aš“) suaugusieji gali pamatyti savo kūdikišką atspindį veidrodyje. Čia vienas po kito prisijungia vis nauji personažai – kiekvienas iš jų išskirtinis, unikalus, tuo pačiu jų kūdikiški atspindžiai dar žavesni, įdomesni ir mielesni.

Nors dažniausiai kūdikiai būna lėti ir nerangūs, reklamoje jie atspindi ne tik itin ankstyvą vaikystę – akcentuojama jaunatviška energija bei tyrumas. Čia ir vaizdas, ir muzika kuria bendrą kontekstą, po kurio, iš tikrųjų, gali panorėti atsigerti tyro vandens… Beje, šioje reklamoje buvo panaudota Ini Kamoze daina „Here Comes the Hotstepper“, remiksuota prancūzų eletroninės muzikos kūrėjo Yuksek.

„Meilės romanas tarp „Evian“ ir kūdikių prasidėjo dar 1935 metais Prancūzijoje, kai šios rūšies vanduo buvo rekomenduojamas būtent kūdikiams“, – pasakojo tarptautinio prekės ženklo vadovas Laurent Houel. Nenuostabu, kad vėlesnių reklaminių kampanijos skiriamuoju ženklu buvo pasirinktas kūdikis, kaip tyrumo ir jaunystės simbolis. 

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top