Now Reading
Individualūs natūralios kosmetikos specialistės patarimai. Pūlingi skauduliai

Individualūs natūralios kosmetikos specialistės patarimai. Pūlingi skauduliai

Individualūs natūralios kosmetikos specialistės patarimai. Pūlingi skauduliai

Laikas.lt

Pristatome UAB „Kvapų namai“ gamybos vadovę, natūralios kosmetikos specialistę Rūtą Daunoravičienę, kuri patars jums kaip prižiūrėti veido odą, kokią kosmetiką geriausiai rinktis individualiais atvejais, plačiau papasakos apie odos priežiūrą natūraliomis priemonėmis ir t. t.

Mano dukrai greitai bus 18 metų. Kurį laiką ją labai kankino paauglystės spuogai. Ant veido jų dabar mažiau, tačiau atsirado tokie pūlingi skauduliai ant nugaros. Ką patartumėte naudoti?

Audronė

„Prinokusius“, bepratrūkstančius spuogus tiesiog švelniai išspauskite ir po to dezinfekuokite mišiniu iš gvazdikėlių-čiobrelių-erškėtuogių aliejų (galime pagaminti pagal užsakymą).

Veiksmingi yra ir valomieji gasulo arba žaliojo molio pastos kompresai. Kompresas gaminamas taip: molis keraminiame arba stikliname dubenyje sumaišomas su vandeniu iki tirštos pastos konsistencijos. Pasta tepama ant probleminės zonos storu sluoksniu (apie 1 cm) ir uždengiama celofanu, kad neišdžiūtų. Laikyti bent valandą, kuo ilgiau – tuo geriau, tik svarbu, kad kompresas neišdžiūtų. Po to pasta nugrandoma ir nuplaunama, o oda ištepama antiseptiniu ir raminančiu vaistinių puiklapių aliejumi arba KN Emulsija spuoguotai odai. Minėtieji moliai (ypač gasulas) pasižymi itin didele adsorbcine ar absorbcine galia, todėl gerai „ištraukia“ nešvarumus, pūlius, ramina uždegimą. 

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


Natūralios kosmetikos specialistė Rūta Daunoravičienė jūsų klausimų laukia el. p. [email protected]

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top