Now Reading
Skaitytojų TOP komentarai (balandžio 26 – kovo 3 d.): „O taip, pavasarį be b**ių laikas.lt nieko daugiau nemato…“

Skaitytojų TOP komentarai (balandžio 26 – kovo 3 d.): „O taip, pavasarį be b**ių laikas.lt nieko daugiau nemato…“

Skaitytojų TOP komentarai (balandžio 26 - kovo 3 d.): „O taip

Laikas.lt

Lietingą, apniukusį penktadienį siūlome kiek praskaidrinti geriausiais, linksmiausiais, šmaikščiausiais „Laikas.lt“ skaitytojų komentarais ir kandokomis tarpusavio diskusijomis.

5 vieta. „Tas vaikinukas, vilkėdamas moteriškais drabužiais, atrodo kur kas laimingesnis :))))” – pastebėjimą prie dar besitęsiančio konkurso „kuriskuris?“ dalyvių Viktorijos ir Mindaugo nuotraukų išsako komentatorius shane. Kad ir kokias interpretacijas sukūrėte, tai tiesiog dar didesnis paskatas ir patiems tai išmėginti: akivaizdu, jog „kuriskuris?“ dalyviai – laimingi žmonės.

 

4 vieta. „na jei kalbant apie veida, tai tikrai nera grazuole“, – apie jaunos aktorės nuotraukas prie straipsnio „Stulbinantys 16-metės Angelinos Jolie kadrai iš apatinio trikotažo reklamos“ savo nuomonę išsako „Facebook“ komentatorius Algirdas ir… Susilaukia dailiosios lyties „švelnaus“ bei moterišką solidarumą išreiškiančio atsako. Karolina: „Algirdai, tu ir ne kažką:D“. Aliona: „Algirdui tikriausiai Marina is olialia yra grazuoleeee:D:D:D“.

3 vieta. „Na vaikinuką ta spalva storina kažkaip imčiau kitokį atspalvį.. o ir batukai tokie ne madoj jau :)“, – kitų konkurso „kuriskuris?“ dalyvių Martinos ir Dono nuotraukas komentuoja mūsų gerbėja „Facebook’e“ (ir nenuneigiamai – vyriškos mados ekspertė) Inga. Mes sakome, kad vyrą, nors ir netinkamos spalvos, bet mini suknelė puošia – kada dar daugiau mes, mielosios, į vaikinų kojas paspoksot galime?

2 vieta. „9 yra alkoholikas,o 10 narkomanas,daugiau vyru tipu kaip ir nera :))))“, – žiaurią tiesą „Laikas.lt“ „Facebook’o“ profilyje atskleidžia skaitytojas Sityr prie straipsnio „8 vyrų tipai, su kuriais neverta gaišti laiko“. Ne ne ne! Dar yra princai ant balto žirgo, dar džentelmenai tik… Be to, kad yra beveik idealūs,  jie dar ir labai gerai slepiasi.

1 vieta. „O taip, pavasarį be b**ių laikas.lt nieko daugiau nemato… Ypač 5 nuotrauka, tikras brandžios vaizduotės vaisius“, – mus garbanotomis mintimis kaltina komentatorius Domas prie straipsnio „Šešėliai, kurių neturėjo būti“. Tuo tarpu skaitytoja Elena žvelgia kitu kampu: „Domai, panasu, kad ne laikas.lt b****s mato, bet tu 😀 Kam kas uzkliuna 😀 Juk vistiek pavasaris „meiles”metas :D“.  Hmm, gal tikrai mus tas pavasaris keistai veikia, bet… O jūs čia tikrai matote paukščiukus ir gėlytes?

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Gero savaitgalio, mielieji, nenustokite komentuoti!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top