Now Reading
Ilgi sijonai – mados klasika (foto)

Ilgi sijonai – mados klasika (foto)

Ilgi sijonai - mados klasika (foto)

Lzinios.lt
Chicisimo.com nuotr.

Ma­do­je yra gau­su dra­bu­žių ir ak­se­sua­rų, ku­rie vi­suo­met iš­lie­ka sti­lin­gi. Jų bū­tų ga­li­ma su­gal­vo­ti ne­ma­žai: lai­kro­džiai, žie­dai, apy­ran­kės, kla­si­ki­nės kel­nės, marš­ki­nė­liai. Ga­li­ma bū­tų įvar­dy­ti ir ma­din­giau­sias spal­vas, to­kias kaip, juo­da, bal­ta, rau­do­na ar pilkš­va.

Ne­nuos­ta­bu – kei­čia­si se­zo­nai, o ma­dos ra­tas su­ka­si ir grįž­ta prie to, kas bu­vo po­pu­lia­ru prieš ke­le­rius me­tus ar de­šimt­me­čius. O štai žmo­nės, ku­riems rū­pi sti­lin­gas gy­ve­ni­mo bū­das, nuo­lat ieš­ko ga­li­my­bių, kaip kuo ori­gi­na­liau at­ro­dy­ti. Kad ir ko­kia ma­dos ko­lek­ci­ja ar di­zai­ne­ris tuo me­tu bū­tų po­pu­lia­riau­si, mi­nė­tie­ji dra­bu­žiai ir ak­se­sua­rai iš­lie­ka ko­ne pa­grin­di­ne kiek­vie­no žmo­gaus ku­ria­mo sti­liaus da­li­mi.

Tik at­ro­do, kad vie­nas itin mo­te­riš­kas dra­bu­žius li­ko ne­įvar­din­tas. At­spė­ti ne­bū­tų su­nku, ta­čiau jo­kia čia mįs­lė. Ne­įvar­dy­ta­sis dra­bu­žis, esan­tis, ar­ba bent jau tu­rin­tis bū­ti kiek­vie­nos mo­ters spin­to­je, – il­gas si­jo­nas.

Il­gi si­jo­nai, iš­mar­gin­ti įvai­riau­siais raš­tais ar gė­lė­mis, o ir pa­pras­ti viens­pal­viai, šį pa­va­sa­rį ir va­sa­rą vėl ma­din­gi. Ki­ta ver­tus, keis­ta taip sa­ky­ti, nes si­jo­nai yra ma­din­gi vi­suo­met, ne­prik­lau­so­mai nuo me­tų lai­ko. Tik gal­būt va­sa­rą jie yra kiek lais­ves­ni, be­sip­laiks­tan­tys pa­vė­jui.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Toks lais­vu­mas, ko ge­ro, at­ro­dy­tų ne­la­bai ža­vin­gai žie­mą, o štai da­bar­ti­niu lai­ko­tar­piu, lais­vės po­jū­tis tu­rė­tų bū­ti jau­čia­mas ne tik nuo­tai­ko­je, bet ir dra­bu­žių sti­liu­je.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top