Now Reading
J. Stathamas – tikras aktorius ar tik žmones daužantis vyrukas? (konkursas)

J. Stathamas – tikras aktorius ar tik žmones daužantis vyrukas? (konkursas)

J. Stathamas – tikras aktorius ar tik žmones daužantis vyrukas? (konkursas)

Laikas.lt

Kuomet interneto platybes pasiekė žinia apie tai, jog aktorius Jasonas Stathamas filmuojasi naujame režisieriaus Steveno Knighto filme „Kolibrio efektas“, minios aktoriaus gerbėjų ir smalsuolių suplūdo į filmavimo aikštele virtusį Londono Covent Garden rajoną, kuriame tikėjosi išvysti veiksmo filmų žvaigždę, vos vienu kojos spyriu sugriaunantį Karališkąją Operą.

Smalsuolių nuostabai, susirinkusiųjų minia ima stebėti ne kvapą gniaužiančius kovos menų triukus, o Jasoną Stathamą, meiliai laikantį lenkų aktorės Agatos Buzek ranką ir bėgantį per kadre matomą aikštę. Vyras nuleidžia ant žemės krepšį ir kalbasi su moterimi, o vėliau jiedu pasuka skirtingomis kryptimis, nežinodami ar dar nors sykį pasimatys. Niekas aplink nesprogsta. Niekas nėra sužeidžiamu ar nužudomu. Filmavimo aikštele virtęs Londono centras nepanašus į egzotišką vietą, o ir prabangiais filmavimui naudotais automobiliais čia nekvepia…

Minia ima garsiai abejoti ar čia iš tiesų filmuojama juosta, kurioje pagrindinį vaidmenį atlieka veiksmo filmų žvaigždė Jasonas Stathamas. Kaip vėliau paaiškėja, jie buvo teisūs – vaidmuo filme „Kolibrio efektas“ pasirodo esąs nauju vyro karjeros posūkiu, jau netrukus žiūrovams leisiančiu pamatyti kitokį J. Stathamą.

„Vaidmuo šiame filme išstūmė mane iš komforto zonos“, – žurnalui „Empire“ prisipažino aktorius. „Šis projektas pareikalavo iš manęs daugybės dalykų, kurių niekuomet anksčiau nedariau, tačiau visi jie vienu ar kitu būdu lietė skausmo ir žmogaus palaužimo temas“, – pridūrė vyras, filmą „Kolibrio efektas“ vadinantis daugiasluoksne juosta. „Galima būtų teigti, jog šiuo metu išgyvenu bandomąjį periodą, kurio metu sprendžiama dilema ar esu vertas vadintis tikru aktoriumi, o ne tik žmones daužančiu vyruku“, – atviravo žiūrovų reakcijų laukiantis aktorius, teigiantis, jog prieš sutikdamas vaidinti šiame filme bijojo apsijuokti ir nepateisinti režisieriaus lūkesčių.

Tačiau, nepaisant aktoriaus neužtikrintumo savo jėgomis, vienu įtakingiausių žmonių Holivude esantis režisierius Stevenas Knightas beatodairiškai tiki Jasonu Stathamu. „Nusprendęs išbandyti jėgas režisūroje bendravau su daugybe savo srities specialistų. Vienu jų buvo režisierius Davidas Fincheris, kuris, man paklausus apie aktorių, jo nuomone, geriausiai susitvarkysiantį su vaidmeniu šiame filme, pasiūlė tik Jasono Stathamo kandidatūrą“, – aktoriaus įtraukimą į projektą prisiminė režisierius, tikinantis esąs neįtikėtinai patenkintu J. Stathamo gebėjimais ir galimybėmis filmavimo aikštelėje.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Jau birželio 7 dieną Lietuvoje startuosiantį filmą „Kolibrio efektas“ žavus tarptautinis tandemas, britų aktorius Jasonas Stathamas ir lenkė Agata Buzek paverčia žiauriu ir tuo pačiu metu neįtikėtinai jautriu veiksmo filmu, kuriame kritęs ir gyvenimo smūgių patyręs žmogus, neprarasdamas tikėjimo savo jėgomis ieško teisingumo ir yra apdovanojamas nors ir trumpalaike meile.

Laimėkite kvietimą dviem į šį filmą čia.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top