Now Reading
Individualūs natūralios kosmetikos specialistės patarimai. Vynuogių kauliukų aliejus

Individualūs natūralios kosmetikos specialistės patarimai. Vynuogių kauliukų aliejus

Individualūs natūralios kosmetikos specialistės patarimai. Vynuogių kauliukų aliejus

Laikas.lt

Pristatome UAB „Kvapų namai“ gamybos vadovę, natūralios kosmetikos specialistę Rūtą Daunoravičienę, kuri patars jums kaip prižiūrėti veido odą, kokią kosmetiką geriausiai rinktis individualiais atvejais, plačiau papasakos apie odos priežiūrą natūraliomis priemonėmis ir t. t.

Kaip naudoti vynuogių kauliukų aliejų? Gavau dovanų nuo draugės ir tikrai gėda pasakyti, kad nežinau, kaip juo naudotis...

Agnė

Vynuogių kauliukų aliejų galite naudoti įvairiais tikslais. Populiariausias – vietoj veido kremo: paskirstykite kelis lašelius ant sudrėkintos veido odos ir leiskite susigerti. Puikus, lengvas, greitai susigeriantis aliejus sausėjančiai, ypač vystančiai odai. Mažina jautrumą, niežulį, šerpetojimą.

Dar galima naudoti jį kaip masažinį aliejų, ir plaukų kaukėms. Labai tinka tepti odą vasarą, ypač po buvimo saulėje, nes prisotina odą vitamino E (tokotrienolio), fitosterolių (ypač betasitosterolio), antioksidantų ir nuramina UV spindulių sukeltą uždegimą.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Geros kokybės nerafinuotas vynuogių kauliųkų/sėklų aliejus yra žalsvos spalvos (kuo tamsesnis, tuo geresnis, reiškia daugiau karotenoidų ir chlorofilo), švelniai kvepia vynu. Rafinuotame, t. y. bespalviame ir bekvapiame vynuogių aliejuje jokių vertingų medžiagų nėra. Daugiau apie vynuogių aliejų galite paskaityti čia.


Natūralios kosmetikos specialistė Rūta Daunoravičienė jūsų klausimų laukia el. p. [email protected]

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top