Now Reading
Daugiau nei 40 liūtų dalinsis Pakalnių miestelio salą

Daugiau nei 40 liūtų dalinsis Pakalnių miestelio salą

Daugiau nei 40 liūtų dalinsis Pakalnių miestelio salą

Laikas.lt

Daugybę metų tyloje ir prisiminimuose skendėjusi Pakalnių miestelio sala bunda. Revoliuciją joje jau sukėlė artėjantys REVOLUTION FESTIVAL garsai. Birželio 14-16 dienomis miego šydas nukris visam laikui, saloje pradės karaliauti elektroninės muzikos liūtai iš visos Europos.

Vieta, kurioje vyks muzikos revoliucija, buvo pamiršta ir apleista daug metų, tačiau naujos kartos nutiesė tiltus ir su griausmu, pavadintu REVOLUTION FESTIVAL, atidarė kelią į šimtamečio ąžuolo saugomą, dviejų ežerų, pelkių, miškų ir pievų apsuptą Pakalnių miestelio salą.

Paskutinės tylos minutės suskaičiuotos, net dvi naktis rūką raižys elektroninės muzikos garsai. Sunkioji elektroninė muzika, kartu su prancūzu KRUMBLE THE DISCOBREAKER, belgais AUDIOTIST ir DR MATHLOVSKY, ispanu NO bei Lietuvoje augusiais elektroninės muzikos liūtais, užvaldys sceną PRESSURE OF BABYLON. Į visiškas džiungles nukels JUNGLE WARRIORS scenoje pasirodysiantys britai DJ L.A.B., JAMIN NIMJAH, J MAN, OSH-KOSH, lenkas TAUZEN SELECTAZ, latvis SAIRAM bei geriausiai mūsų šalį pažįstantys ir skonį žinantys lietuviai. Taip pat daug mūsų tautiečių, neseniai, tačiau labai sėkmingai į muzikos sceną įsiliejusių, bus galima išgirsti KINGDOM OF ZION scenoje.

Liūtų riaumojimas jau girdisi. Saloje kol kas – tyla prieš audrą. Nebijai pakliūti į elektroninės muzikos verpetus? Būk kartu, kai birželio 14-16 dienomis Pakalnių saloje REVOLUTION FESTIVAL kels revoliucijos vėliavą.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Daugiau info: www.revolutionfestival.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top