Now Reading
Paukščių išmatos, banginio sperma, kiaulės placenta ir kt. neįprastos grožio priemonės

Paukščių išmatos, banginio sperma, kiaulės placenta ir kt. neįprastos grožio priemonės

Paukščių išmatos

Laikas.lt

Ištisus šimtmečius moterys nepaliauja dėl grožio ir jaunystės ieškoti naujų, norimą išvaizdą užtikrinančių priemonių. Rodos, visos galimos žolelės ir įvairiausios jų mikstūros išbandytos, taigi kas dar? Ogi štai kas…

Paukščių išmatų veido priežiūros linija. Grožio ritualo ištakos – Japonija

Yra žinoma, kad paukščių išmatų pagrindu padaryta mase dar XVIII a. veidą tepdavo geišos ir kabuki teatro aktoriai. Vis dėlto, pasirodo, nieko geriau kol kas japonai iki šiol nėra sukūrę. Tokios procedūros yra vienos populiariausių japonijos grožio salonuose, jos nėra pigios, atsieina apie 180 JAV dolerių (apie 470 litų), tačiau po to gali džiaugtis išvalyta ir nubalinta veido oda.

Skruzdžių kūno prausiklis. Grožio ritualo ištakos – Japonija

Pati puikiausia priemonė nuvalyti negyvas odos ląsteles, pamaitinti, atgaivinti odą ir suteikti jai energijos. Skruzdžių rūgšties pagrindu paremta kosmetika puikiai tinka visam kūnui – nuo plaukų iki nagų priežiūros. Kaina gana prieinama – nuo 15 JAV dolerių (apie 40 litų).

Buliaus spermos kondicionierius. Grožio ritualo ištakos – Londonas

Būtent tokią plaukų atgaivinimo procedūrą siūlo vienas Londono grožio salonų (jei kam aktualu, ieškokite Hari‘s). Atsiliepimai išties įspūdingi – spindintys plaukai ir padidėjusi apimtis. Šios procedūros kaina – 50 svarų (apie 220 litų).

Kiaulės placentos grožio gėrimas. Grožio ritualo ištakos – Japonija

Kad ir kaip kraupokai visa tai skambėtų, tačiau dėl grožio ir išorinės jaunystės išsaugojimo žmonės ryžtasi, rodos, bet kam. Žinoma, kad placentoje, kurios apgaubta vystosi gyvybė, yra gausu būtiniausių medžiagų, todėl nuginčyti jos teigiamo poveikio niekas nesiryžta. Kiek kainuoja buteliukas šio gėrimo? Nuo 8,5 JAV dolerio (apie 20 litų).

Sraigių kremas. Grožio ritualo ištakos – Japonija

Sraigių serumas pagerina odos ląstelių funkcionavimą, padeda greičiau gyti randams. Taip pat iš sraigių pagaminti serumai puikiai gelbsti slepiant pirmąsias raukšles.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Banginio išskyros. Grožio ritualo ištakos – Naujoji Zelandija

Na, jei jau tiesiai šviesiai, tai banginio sperma. Pasirodo, išsiliejus banginio spermai ši iškyla į vandens paviršių, kur saulė ją sterilizuoja, sudžiovina, o bangos nuneša į Japonijos, Afrikos, Amerikos ir tropinių salų žemynų krantus.

Kiaulės placentos veido kremas. Grožio ritualo ištakos – Malaizija

Yra kalbama, kad būtent iš placentos pagamintais kremais naudojasi tokios įžymybės kaip Jennifer Lopez, Eva Longoria, Madonna ir kt. Štai kompanija „EMK Placental“ yra pristačiusi ištisą seriją kiaulės placentos pagrindu paremtų kremų. Tiesa, nors kiaulės placenta ir neatrodytų galinti būti brangi, tačiau paprasčiausio kremo kaina prasideda nuo 90 JAV dolerių (apie 240 litų).

Gal ką iš šių procedūrų esate bandę ir jūs?

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top