Now Reading
Atsinaujinęs soc. portalas Ys.lt tikisi mesti rimtą iššūkį „Facebook“ projektui Lietuvoje

Atsinaujinęs soc. portalas Ys.lt tikisi mesti rimtą iššūkį „Facebook“ projektui Lietuvoje

Atsinaujinęs soc. portalas Ys.lt tikisi mesti rimtą iššūkį „Facebook“ projektui Lietuvoje

Laikas.lt

Nors šis socialinis portalas interneto erdvėje yra jau ne pirmi metai, vis dėlto, pasak projekto vadovo, tai bus pirmieji rimtesni žingsniai siekiant įsitvirtinti tarp Lietuvos socialinių tinklų.

Pasak tinklalapio įkūrėjo, lankytojų dėmesį turėtų patraukti tai, kad šio projekto idėja yra pakankamai unikali. Projekte galima ne tik dalytis įrašais su savo draugais, bet ir atskiroje miesto sienoje bendrauti, dalytis mintimis, skelbimais, renginiais bei kitais įrašais su savo miesto gyventojais.

Pasak projekto savininko, atnaujinus dizainą projektas tapo kur kas aiškesnis ir patogesnis vartotojui.
„Išplėstas įrašų atvaizdavimas leis itin patogiai Jums rasti norimus įrašus. Kaip ir anksčiau, draugų sienoje bus galima dalytis mintimis, muzikos įrašais, nuotraukomis, taip pat rekomenduoti draugams naujausius filmus, žaidimus, renginius, knygas bei kurti apklausas“, – projekto privalumus vardijo projekto kūrėjas.

Pasak Yourspace.lt idėjos autoriaus, konkuruoti su tokiu gigantu kaip „Facebook“ nėra prasmės, svarbiausia išmokti prisitaikyti – tai ir bandoma daryti.

Nors „draugų siena“ nebus pagrindinė, kaip yra socialiniame portale „Facebook“, tačiau projekto autorius tikisi, kad ir ji neliks užmiršta. „Vis dėlto kiekvienas muzikos, knygos, filmų įrašas ant Jūsų draugų sienos bus atvaizduojamas ir Jūsų profilyje, tad tai leis Jūsų draugams Jus labiau pažinti,“ – tikino projekto savininkas.

Pasak Ys.lt tinklalapio savininko, privalumu laikoma „miesto siena“, kurioje nariai įrašais dalijasi su pasirinkto miesto gyventojais. Sekti savo miesto naujienas, orus taps gerokai paprasčiau. Registruotas narys gali dalytis įrašais, bendrauti rašydami ne tik ant savo, bet ir ant bet kurios pasirinktos miesto sienos. O norint susirasti pakeleivį Jums tereikės įvesti skelbimą į Ys.lt skiltį „maršrutai“ ir skelbimas atsiras ant Jūsų ir to miesto, į kurį važiuosite, sienos.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Ieškantiems darbo ir įmonėms, norinčioms skelbti įrašus, taip pat sukurta kategorija. Nepamirškime ir miesto albumų, kurių galite kurti kiek tik norite ir bet kuriame mieste. Patogi privati bendravimo sistema, tarsi pokalbių svetainė leis Jums patogiai kontaktuoti su draugais ir užmegzti naujas pažintis.
Pasak Yourspace.lt projekto savininko, artimiausiu metu projektas turėtų pasipildyti dar daugiau papildomų VIP funkcijų, leisiančių nariams išsiskirti iš kitų. Vis dėlto, projekto autoriaus teigimu, bus stengiamasi išvengti projekto supanašėjimo į pažinčių portalus.

Jau dabar visiems rekomenduojame išmėginti šį atnaujintą Lietuvos miestų portalą, kurį galite pasiekti adresu http://www.ys.lt ( Yourspace.lt)
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top