Now Reading
7 įdomūs faktai apie Jamesą Gandolfinį

7 įdomūs faktai apie Jamesą Gandolfinį

7 įdomūs faktai apie Jamesą Gandolfinį

Laikas.lt

Pasaulį apskriejo žinia, jog būdamas 51-erių aktorius, kurį daugelis prisimena kaip Tonį iš serialo „Sopranai” paliko šį pasaulį. Tai įvyko Italijoje, mediciniškai mirties priežastis – ūmus širdies smūgis. Norėdami prisiminti šį žmogų, siūlome susipažinti su keliais įdomesniais faktais iš šio charizmatiško žmogaus gyvenimo.

  1. Pirmasis filmas, kurį būsimą aktorių paliko be amo, buvo miuziklas „Vest saido istorija“.
  2. Gandolfinis kurį laiką turėjo naktinį klubą, pavadinimu „Privačios akys“, kuriame dvi dienas per savaitę galėjo lankytis tik įprastos orientacijos žmonės, kitas dvi dienas – tik gėjai, o likusias – visi.
  3. Gandolfinis garsėjo kaip itin ūmaus būdo žmogus. Jis netgi lankė pykčio terapijos kursus. O aktorystės kursuose jis išmoko pykčio energiją išreikšti kitais būdais. Štai vienas patarimų, kaip tramdyti pyktį iš asmeninės patirties: reikia išgerti šešis puodelius kavos arba vaikščioti su akmeniu bate.
  4. Kad galėtų save išlaikyti Gandolfiniui teko paragauti įvairiausio darbo: nuo mūrytojo, sodininko iki knygų pardavėjo gatvėje.
  5. Sėkmę aktorystėje pritraukė jo draugystė su Quentinu Tarantinu. Jo pirmasis didysis vaidmuo buvo Tarantino parašyto scenarijaus filme „Tikroji romantika”
  6. Buvo neabejingas muzikai. Pats grojo saksofonu ir trimitu.
  7. Didysis vaidmuo buvo seriale „Sopranai”. Už juos Gandolfinis pelnė 7 aktorinį meistriškumą pažyminčias garbės statulėles.
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top