Now Reading
Skaitytojų TOP komentarai (birželio 21 d. – 28 d.): „cia ne Ekologiska kosmetika, o ekologiskas vyras pasidarbavo”

Skaitytojų TOP komentarai (birželio 21 d. – 28 d.): „cia ne Ekologiska kosmetika, o ekologiskas vyras pasidarbavo”

Skaitytojų TOP komentarai (birželio 21 d. - 28 d.): „cia ne Ekologiska kosmetika

Laikas.lt

Lietingą penktadienį siūlome praskaidrinti geriausiais, linksmiausiais, šmaikščiausiais „Laikas.lt“ skaitytojų komentarais.

Už minties skaidrumą – 5 vieta. „eww, kaip šleikštu, reiktu tam „meninininininkui”, „hypsteriui” pranešti kad t0j jo darbei supus“, – straipsnį „Pasiūlymas interjerui – kraupokai organiški baldai“ komentuoja skaitytojas, daug pasakančiu slapyvardžiu „kur nusirido šis pazeulys“. Dėkojame už šviesią ir aiškią mintį, bandysime iškoduoti!

Už įžvalgumą – 4 vieta. „galbut todel tokia „ilga” gyvenimo trukme budavo, nes nuo vaikystes gerdavo“, – prielaidą prie straipsnio „Faktų pusryčiai. Ko galbūt nežinojote apie alų…“ daro komentatorius Antonovich. Neskaičiusiems – kalba sukasi apie tai, kad viduramžiais alumi visiškai legaliai gardžiuodavosi ir vaikai.

Už pasitikėjimą savimi – 3 vieta. „Visos šitos savybės manyje. Yeaahhh“, – rašo skaitytoja (na, nebūkime seksistai, galbūt ir skaitytojas) Asmuo prie straipsnio „7 moterų tipai, kurias vyrai dievina“. Šaunu, kad taip pasitikite savimi, bet ar čia tik negresia asmenybės susidvejinimas, oi, t.y. „susiseptyninimas“?

Už atsargumą – 2 vieta. „geriau be liemenuko išvis.. tik vasarą galima užsirauti ant iškrypėlių, bet kitais sezonais- kodėl ne :)“, – patirtimi dalijasi komentatorė me prie straipsnio „Netinkama liemenėlė – ligų priežastis“. Taigi, mielosios, saugokitės – iškrypėliai prabunda vasarą! Jeigu kažką panašaus sutiksite žiemą, galite būti ramios, ten – tik iškrypėlis-apsimetėlis…

Už Lietuvos aktualijų išmanymą – 1 vieta. „cia ne Ekologiska kosmetika, o ekologiskas vyras pasidarbavo“, – drąsiai konstatuoja mūsų „Facebook“ profilio gerbėjas Mantas, išvydęs kartu su straipsniu „Individualūs natūralios kosmetikos specialistės patarimai. Ekologiška kosmetika ir alergija“ postintą nuotrauką.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Saulėto savaitgalio, mielieji, saugokitės tokių „ekologiškų“ vyrų ir, be abejo, nenustokite komentuoti!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top