Now Reading
Žinomi žmonės be savo prekinės išvaizdos (foto)

Žinomi žmonės be savo prekinės išvaizdos (foto)

Žinomi žmonės be savo prekinės išvaizdos (foto)

Laikas.lt

Ar įsivaizduojate skandalingąjį Marilyn Mansoną, nusivaliusį visą, liaudiškai vadinamą, špaklį nuo savo veido? Esmė ta, kad be jo Marilyn Mansonas tampa 44 metų Brianu Hughu Warneriu. Dažnai makiažas sukuria ne tik prekinę išvaizdą, bet ir personažą, bei užmaskuoja jį vaidinantįjį. 

Žemiau rasite 10 žvaigždžių, įamžintų be visagalio grimo.

Adele

Ši kalnus įvairiausių apdovanojimų pelniusi dainininkė viešumoje dažniausiai pasirodo su pūsta šukuosena ir ryškiai apvestomis akimis. Tačiau be visų šių priedų ji atrodo ne ką prasčiau ir kur kas jaunesnė.

Avril Lavigne

Nuo ankstyvos paauglystės didžiojoje scenoje įsitvirtinusi atlikėja ant jos lipa nepagailėjusi juodų akių šešėlių. Be jų mergina atrodo itin saldžiai.

Marilyn Mansonas

Jau pradžioje paminėtas ekscentriškasis dainininkas grimą naudoja ne tam, kad, kaip daugelis moterų, taptų gražesnis, atvirkščiai – kad atrodytų kuo šlykščiau. Be grimo jis atrodo eilinis, netgi kuklus vyrukas.

Katy Perry

Ryškių spalvų makiažas ir įvairiaspalviai plaukai ar perukai – nuolatiniai šios pop ikonos palydovai. Be jų mergina atrodo ne taip įspūdingai, ypač šioje nuotraukoje, kurią padarė jos buvęs vyras, vos tik Katy pramerkė akis. Fotografiją jis patalpino Twitteryje, tačiau labai greitai ji iš ten dingo.

Adam Lambert

American idol laimėtojas scenoje pasirodo su spalvingais drabužiais, ryškiu makiažu ir visuomet nepriekaištingai sutvarkytais plaukais. Po visu šiuo glamūriniu įvaizdžiu slepiasi eilinis amerikietis.

Lady Gaga

Jos įvaizdžio apibūdinti neįmanoma, nes kaskart jis vis kitas. Na, nebent tiktų žodžiai avangardas ir šokiruoti. Beje, šokiruoja ir Gaga be makiažo.


Kesha

Atpažįstama ji iš daugybės blizgančių dalykėlių ant kūno. Be jų ji atrodo simpatiškesnė ir vis tiek unikali.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Taylor Momsen

Serialo „Liežuvautoja“ (angl. Gossip Girl) žvaigždės rokeriškas įvaizdis slepia jauną ir kuklią merginą.

Dita Von Teese

Baltas veidas, raudonos lūpos ir juodai pravestos akys – kodai, išduodantys, kad kalbama apie buvusią Mansono žmoną ir žinomiausią burleskos šokėją. Net nekyla abejonės, kad grimas slepia lygiai tokią pat gražią moterį.

Nicki Minaj

Šios merginos plaukai matė begalę spalvų – nuo ryškiai rožinės iki žalios citrinos. Veidas irgi panašiai. Štai palyginkite, kas lieka nuvalius nuo jos visą vaivorykštę.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top