Now Reading
Moterų tipai pagal „Facebook’ą“, į ką reiktų atkreipti dėmesį?

Moterų tipai pagal „Facebook’ą“, į ką reiktų atkreipti dėmesį?

Moterų tipai pagal „Facebook'ą“

Futurity.org nuotr.

Kažkada, senais laikais, vyras sutikdavo moterį, pakalbėdavo, apsikeisdavo telefono numeriais, nueidavo į pasimatymą ir taip jie vienas kitą pažindavo. Šiais laikais, kai beveik viskas vyksta Facebook‘e ar šiaip virtualioje erdvėje, toks vienas kito pažinimo modelis keičiaisi kardinaliai. Visų pirma, labai daug ką sužinome vartotojo profilyje ir dar anksčiau nei susitikame su tuo žmogumi akis į akį. Keli patarimai, kurie padės atskirti moteris, kurių vertėtų vengti Facebook‘e.

Per daug dramatiška. Tokios moterys virtualioje erdvėje rašo dėmesio siekiančias žinutes, maždaug tokias: „gyvenime negali niekuo pasitikėti, nebent savimi.“ O po tokia žinute pasipila komentarai: „kas nutiko?“, „Ar tu gerai jautiesi?“ ir panašiai. Realiame gyvenime ji gali būti lygiai tokia pati dramatiška, reikalaujanti daug dėmesio.

Nepasitikinti savimi. Tokios moterys dažnai socialiniame tinkle ieško pritarimo, kad nėra jau taip blogai, kad nėra negražios ar dar kažkas panašaus. Jei jos profilyje dažnai matote eilutes: „šiandien jaučiuosi blogai“, „nusikračiau viršsvorio, bet jaučiuosi negraži.“ Greičiausiai ir gyvenime jai trūksta pasitikėjimo savimi.

„Tūsovčikė“ – tai moteris, kuri dažnai rašo apie tai, kaip ji švenčia ir uliavoja. Nuotraukos su alkoholiu irgi dažnas svečias jos Facebook‘o sienoje? Galima nusivilti, nes ji nebus tokia jau linksma, ypač tada, kai reikės guosti ją kito ryto pagiriose. Bent jau vakaras tikrai bus linksmas.

Filosofė – tai moteris vis parašanti gilių minčių savo Facebook‘o sienoje. O tai ji daro gana dažnai. Tuomet gali tikėtis, kad ir realiame susitikime ji kalbės užuominomis, cituos filosofus, o tu sėdėsi ir galvosi apie ką ji čia kalba. Tai nėra blogas bruožas, bet kas per daug, tas nesveika – tai erzina.

Negalinti pamiršti savo ex – vis randa ką parašyti apie jį ar kaip jį sutiko vakar bare ar klube. Tokia moteris dar jo nepamiršo, tad kam gaišti laiką su tokia, kurios mintyse jos buvęs.

Besiskundžianti. Nuolat. Jei matai daugybę skundų jos socialinio tinklo profilyje apie tai koks šiandien blogas oras, kaip ją nubaudė bosas ar koks bjaurus tas maistas, kurį ji valgė per pietus, greičiausiai ir gyvenime ji neretai tau skųsis. Blogas kinas, prastas restoranas, nekaip apsirengei ir taip toliau.

Religinga ir nuolat mininti dievą ar aukštesnes jėgas. Tokios moters širdyje, tu nebūsi numeris vienas. Kodėl? Nes numeris vienas yra Dievas ir ši vieta jau užimta.

Reiškianti ultimatumus. Jai neužtenka pareikšti savo nuomone, ji linkusi į kraštutinumus. Žinutė su jos nuomone ir gale sekantis užrašas „Kam nepatinka pašalinkit iš draugų“ vienas iš būdų atpažinti tokią moterį. Gyvenime ji turbūt ne ką geresnė, nebent tu nebijai skirtis kasdien dėl to, jog nenuėjai nupirkti pieno ar batono.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Konfliktiška. Nors ir panaši į reiškiančią ultimatumus, ši moteris yra daug aršesnė ir pati ieškos konflikto, kad galėtų deramai išsilieti ir išsirėkti. Tokios moterys dažnai pasireiškia rašydamos komentarus, teks paieškoti daug giliau, nei jos profilio siena, kad aptiktum šiuos ženklus.

Nepamirškite, kad yra išimčių ir gyvenime gali būti visai kitaip. Čia pateikiami moterų stereotipai Facebook’e, ir jais vadovautis nėra privaloma.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top