Now Reading
Triukšmingi muzikiniai pusryčiai su naujausia „Fuck Buttons“ kūryba

Triukšmingi muzikiniai pusryčiai su naujausia „Fuck Buttons“ kūryba

Triukšmingi muzikiniai pusryčiai su naujausia „Fuck Buttons“ kūryba

Laikas.lt

Kuo arčiau savaitgalis, tuo sunkiau, tiesa? Šis rytas irgi ne iš lengvųjų, ypatingai, kai pusryčiauji su grupės „Fuck Buttons“ kūryba…

2004 m. Anglijoje susibūręs dviejų vyrukų kolektyvas šią savaitę pristatė trečiąjį albumą pavadinimu „Slow Focus“. Devyni elektroninės muzikos garso takeliai – tamsūs, niūrus, bet labai stiprūs ir neleidžiantys abejoti, kad šie vyrukai ketverius metus (paskutinis jų albumas pasirodė 2004 m.) negaišo laiko ir eksperimentavo su daugybe sudėtingus garsus padedančių išgauti priemonių.

Duetas pradėjo garsėti, kuomet kiekvienas jų pasirodymas elektroninės muzikos gerbėjui tapdavo išskirtiniu, nerealiu performansu: „Fuck Buttons“ be įprastinių sintezatorių ant scenos tempdavo žaislines klaviatūras ir karaokė mašinas.

Galutinai grupės vardas žmonių atmintyje įsitvirtino praėjusią vasarą, Olimpinių žaidynių atidarymo ceremonijos metu Londone nuskambėjus jų 2012 m. singlui „Olympians“.

„Mes žinome, kad po šio įvykio „Slow Focus“ laukia daug daugiau žmonių ir su didele viltimi jiems įrašėme albumą neturėdami jokių negatyvių emocijų, nors, žinome, kad jų naujuose įrašuose ras ne vienas“, – kalbėjo „Fuck Buttons“.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Pasiklausykime vieną iš jų naujausių kūrinių:

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top