Now Reading
Dovana vaikinui. Kaip išrinkti?

Dovana vaikinui. Kaip išrinkti?

Dovana vaikinui. Kaip išrinkti?

Kankina galvos skausmas kokia dovana vaikinui patiktų? Patarimai labai paprasti:

  • jokių sentimentų;
  • orientuokitės jo pomėgių rate;
  • rinkitės simbolinę dovaną;
  • sugalvokit ką nors „crazy“;
  • leiskite jam pasijausti ypatingu;
  • tiesiog įsiklausykite į jo norus.

O dabar apie kiekvieną plačiau. Vyrai dažniausiai tikisi gauti tai, kuo galės pasinaudoti, taigi tinka praktiškos dovanos: barzdaskutė, piniginė, kaklaraištis, kvepalai ir t.t.

Jei puikiai žinote, kokie jūsų draugo pomėgiai nupirkite bilietą į mėgiamos sporto šakos varžybas, ar patinkančios komandos marškinėlius, pasivažinėjimą kartingais, abonentą į sporto klubą ir t.t.

Draugaujate jau ilgai? Yra daugybė įsimintinų akimirkų? Padovanokite ką nors, kas tai primintų, būtų miela širdžiai ir iškalbinga.

Linksmos ir netikėtos dovanos: skrydis parasparniu, šuolis parašiutu ir pan., paprastai visada pasiteisina, tačiau tokiomis dovanėlėmis reikia stebinti tik labai gerai pažįstamus žmones. Žinoma, galite užsakyti marškinėlius su juokingu užrašu, nupirkti apatinio trikotažo komplektėlį, spalvingas kojines ir t.t.

Norite, kad dovana vaikinui jį priverstų pasijusti ypatingu? Suplanuokite savaitgalį Spa, ar išvyką už miesto, numegzkite šaliką ar užsakykite dainą per radiją.

Neretai sukdamos galvą, ką padovanoti, imama stresuoti, bet neverta. Tiesiog įsiklausykite į vaikino norus ir rasite atsakymą.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Dovana vaikinui turi būti jūsų meilės, prieraišumo ir draugystės simbolis.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top