Now Reading
Vestuvės už 10 mlj. dolerių pagal „Žiedų valdovo“ autoriaus J.R.R. Tolkieno tematiką (foto)

Vestuvės už 10 mlj. dolerių pagal „Žiedų valdovo“ autoriaus J.R.R. Tolkieno tematiką (foto)

Vestuvės už 10 mlj. dolerių pagal „Žiedų valdovo“ autoriaus J.R.R. Tolkieno tematiką (foto)

Laikas.lt
Vanity Fair nuotr.

500 metų senumo medžių apsuptyje, 364 „Žiedų valdovo“ kostiumų dizainerės kurti drabužiai svečiams, Anglijos karalienės įkvėpti kvietimai, Johno Ronaldo Reuelo Tolkieno personažų mėgiamos vaišės ir maždaug 10 mlj. dolerių išlaidoms – taip atrodė bilijardieriaus, verslininko, socialinės medijos giganto Seano Parkerio (33) ir dainininkės bei tekstų autorės Alexandros Lenas (24) vestuvės.

Jaunavedžių teigimu, buvo siekiama, kad ceremonija ne tik primintų pasaką, bet ir būtų panaši į meno projektą. Tam pinigų, kaip matote, nepagailėta. Prie to pačio stalo su jaunaisiais sėdėjo dainininkas Stingas, aktorė Emma Watson, „Metallicos“ būgnininkas Larsas Ulrichas, MTV įkūrėjas Bobas Pittmanas, „Wikipedia“ – Jimmy Walesas, „Facebook’o“ bendrasavininkai Dustinas Moskovitzas ir Chrisas Hughesas (Markas Zuckerbergas apgailestavo negalėdamas dalyvauti) ir kt. pasauliui žinomi veidai.

Visi svečiai, kaip jau minėta, buvo papuošti „Žiedų valdovo“ tematikos kostiumais. Vyrai vilkėjo šilko bei brokato liemenes ir švarkus, moterys – drabužius iš šilko ir aksomo.

Miške buvo pastatyti dirbtiniai tiltai, pilių griuvėsiai, pritaisytos gėlių girliandos ir kitos dekoracijos, nukeliančios vestuvių svečius į Tolkieno aprašytą, o vėliau ir Peterio Jackso enekranizuotą elfų karalystę.

Kad nebūtų pakenkta miškui, besiruošdama vestuvėms pora konsultavosi su botanikais ir biologais.

Ar norėtumėte tokių vestuvių? Ar, jūsų manymu, taip tik veltui švaistomi pinigai ir varginama gamta? Štai kaip viskas atrodė.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top