Now Reading
Daiktų pusryčiai. Myliu ir taškas (konkursas)

Daiktų pusryčiai. Myliu ir taškas (konkursas)

Daiktų pusryčiai. Myliu ir taškas (konkursas)

Laikas.lt

Svarbiems dalykams pasakyti kartais reikia nedaug. Į vieną žodį, malonų gestą, dovanėlę ar net akies mirksnį telpa labai daug.

Kad ir paprastas širdelės simbolis su tašku. MYLIU ir TAŠKAS.

Ką jis gali? Kiekvieną dieną – vis ką nors naujo. Tarkim, pagerinti Jūsų nuotaiką. Įsisegam mažą ženkliuką ir keliaujam pasitikti dienos. Nešiojam, nes mylim gyvenimą, mylim žmones, su kuriais esame, mylime darbą, kurį dirbame, o gal tiesiog mylim ir taškas. Yra tikimybė, kad pamačius šį ženkliuką Jums nusišypsos aplinkiniai. Tokį ženkliuką taip pat galima kam nors įsegti. Arba slapta į kišenę įdėti. Kad ir tuomet, kai kai būna labai labai nedrąsu pasakyti. Ženkliukas juk kukliau už žodžius, bet drąsiau už tylą, tiesa?
Meilės  nebus per daug, tad imkime ir nešiokime ją kasdien ant peties. Tai ne tik pirkinių maišelis. Tai maišelis, kuris…


… kelia ūpą;

… puošia jo savininką;

… gali tapti puikia dovana;

… gali pasakyti šį tą subtilaus;

… pirkinius padaro „lengvesniais“;

… telpina daug jaukių dalykų;

… gali atstoti įprastą rankinę;

… yra tvirtas ir patikimas;

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

… yra tiesiog mylimas ir taškas!

O atėjus progai, kai norisi paštu išsiųsti meilės žinią, tam puikiai gali pasitarnauti atvirlaiškis. Kitoje širdelės pusėje tilps tikrai daugiau negu vienas komplimentas ir jauki žinutė.

MYLIU IR TAŠKAS dalykai gali būti skirti visiems, kuriuos mylime. Arba tarnauti kaip pats geriausias vaistas nuo blogos nuotaikos. Taigi, jums būtinai reikia bent pabandyti juos laimėti konkurse!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top