Now Reading
Skaitytojų TOP komentarai (rugpjūčio 2 d.-9 d.): „…aš visai nenorėčiau matyti savo lovoje Andriaus Užkalnio“

Skaitytojų TOP komentarai (rugpjūčio 2 d.-9 d.): „…aš visai nenorėčiau matyti savo lovoje Andriaus Užkalnio“

Skaitytojų TOP komentarai (rugpjūčio 2 d.-9 d.): „...aš visai nenorėčiau matyti savo lovoje Andriaus Užkalnio“

Laikas.lt

Darbo savaitę baigiame geriausiais, linksmiausiais, šmaikščiausiais „Laikas.lt“ skaitytojų komentarais.

5 vieta. „Kada bus mada susideginti?“, – klausia mūsų „Facebook“ profilio gerbėja Giedrė prie straipsnio „Korėjoje populiarėjanti mada – pjaustytis akis“. Atsakome – kai Korėjoje kas nors išgirs apie Romą Kalantą.

4 vieta. „Pijokam taip ir reikia kad juos kas……“, – straipsnį „Photoshop’o“ pokštai: padarykite, prašau, kad mano girtas draugas atrodytų kiek blaivesnis…“ bei jo nuotrauką „Facebook’e“ komentuoja ponia Aldona. Taip, jei būtų mūsų valia, irgi visus pijokus gigantiškais triušiais užsiundytume…

3 vieta. „:D įdomu…. dvi moterys ,kažkodėl vienodais kūnais 😀 photošopas …. apsoliutus , nesakau ,kad visur ,bet kai kur tai tikrai 😀 labiausiai prajuokino dvi moterys su vienodais kūnais ;D“, – savo pastabumą pademonstravo komentatorė Rugilė prie straipsnio „Kažkas čia ne taip: steroidų manija įžymybių pasaulyje?“. Mieloji, be reikalo nesakai, kad visur… Bet kas gi neapsiriktų, juk taip įtikinimai skamba ir tikroviškai atrodo…

2 vieta. „A tai ka tada daryt reik? Begt?“, – klausia mūsų „Facebook“ profilio gerbėjas Justas, perskaitęs straipsnį apie trenkusį žaibą „Pavojaus signalas: broliai dar nežinojo, jog yra baisioje bėdoje…“. Komentatorius Darius skuba kolegai į pagalbą: „užkast snikers reikejo“.

1 vieta. „Kad ir kaip man patiktų tik dabar (gėda) skaitoma „Prijaukintoji Anglija”, aš visai nenorėčiau matyti savo lovoje Andriaus Užkalnio“, – prie straipsnio „Ar pasidalintumėte lova su skaitomos knygos personažu?“ rašo komentatorius „Facebook’e“ Tomas. Ne, tai ne.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

A. Užkalnio asmeninio archyvo nuotr.


Linkėjimai visiems komentatoriams – toliau atlikite savo kilnią misiją!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top