Now Reading
Skaitytojų TOP komentarai (rugpjūčio 9 d.- 16 d.): „Jeigu ką čia Will Smith’o dukra, o ne „pyderastas”“

Skaitytojų TOP komentarai (rugpjūčio 9 d.- 16 d.): „Jeigu ką čia Will Smith’o dukra, o ne „pyderastas”“

Skaitytojų TOP komentarai (rugpjūčio 9 d.- 16 d.): „Jeigu ką čia Will Smith'o dukra

Laikas.lt

Nelabai darbingą darbo savaitę tradiciškai baigiame geriausiais, linksmiausiais, šmaikščiausiais „Laikas.lt“ skaitytojų komentarais. Šįkart turime dvi naujoves: atrinkome išimtinai mūsų „Facebook“ profilio gerbėjų mintis ir pirmąjį kartą susilaikome nuo Jūsų komentarų komentavimo – tiesiog nurodome, kodėl šie pasisakymai patraukė mūsų akį.

Už įžvalgumą…

„O gaila,kad sensta. Filmuose jie nesensta,nes visad TV3 LNK senus rodo ir kaip už premjerą skaito. :D:D“, – mūsų televizijos tinklelio ypatybes pastebi komentatorius Artis prie straipsnio „Aktorių išvaizdos pokyčiai: net gražiausieji bei stipriausieji sensta“.

Už fizikos dėsnių išmanymą…

„Čia dėl jos krūtinės šviesa lūžta ir dėlto atrodo kad vandens paviršius yra aukščiau, o cementas ir taip aišku kad įlinkęs:D“, – puikiai savo fizikos žinias taiko komentatorius Deividas kartu su straipsniu „Nuotraukos, kurios tikrai nesukels jokio įtarimo…“ „postintai“ nuotraukai.

Už išradingumą…

„OHO ANTAKIUKAI,CIA KAIP JAU NEBESKUSIM O KAILIO KLIJUOSIM:)…“, – puikų būdą, kaip išspręsti nelabai vešlių (o juk dabar madingi ryškūs!) problemą, atranda komentatorė Alė prie straipsnio „Šaltojo sezono grožio pasaulį užkariauja aristokratiška elegancija“.

Už pasitikslinimą…

„Kaip tokia isdarineti :D“, – stebisi komentatorė Vaiva straipsnio „Linksma ekskursija po Rusijos realybę“ nuotrauka. Komentatorius Matas, matyt, norėdamas taikliau atsakyti į kolegės klausimą, pasitikslina: „Uošvę ar tą šamą?“.

Už nesusipratėlių „paprotinimą“…

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Jeigu ką čia Will Smith’o dukra, o ne „pyderastas”“, – visus piktuosius ir nesusipratusius savo kolegas apšviečia komentatorė Gabija prie straipsnio „Jaunieji mados diktatoriai“.



Saulėto savaitgalio, mielieji! Nenustokite komentuoti!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top