Now Reading
Studentams – nemokami Vilniaus pažinimo žaidimai

Studentams – nemokami Vilniaus pažinimo žaidimai

Studentams – nemokami Vilniaus pažinimo žaidimai

Rugsėjo 14–19 dienomis „Vilniaus turizmo informacijos centras“ jau ketvirtąjį kartą organizuoja renginius studentams „Studente, pažink ir pamilk miestą, kuriame studijuoji!“.

Tradicine jau tapusi ir kiekvieną rugsėjį vykstanti akcija skirta studentams, norintiems geriau pažinti miestą. Ypač ši informacija aktuali tiems, kurie tik dabar atvyko studijuoti į Vilnių, taip pat ir tiems, kurie mano nepažįstantys jo pakankamai gerai.

Paįvairindami renginių programą, organizatoriai į ją šiemet įtraukė įdomių miesto pažinimo žaidimų. Dalyviai, keliaudami po lankytinas Vilniaus vietas, spręs užduotis, ieškos atsakymų į klausimus, fotografuos. Laimėtojų laukia prizai.

Per šešias renginių dienas bus organizuojamos net 25 skirtingos ekskursijos. Studentai galės lankytis muziejuose, parkuose, galerijose, ekskursijose, žygiuose. Visi renginiai studentams – nemokami.

Atsižvelgiant į didelį susidomėjimą, kviečiame studentus iš anksto pasiimti kvietimą į norimą renginį. Vietų skaičius ribotas!

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Renginių programa organizuojama kartu su Vilniaus miesto savivaldybės Turizmo skyriumi ir kitais renginių partneriais, kurie atveria savo duris jaunimui: Pavilnių ir Verkių regioninių parkų direkcija, Nacionalinis muziejus LDK Valdovų rūmai, Lietuvos teatro, muzikos ir kino muziejus, Genocido aukų muziejus, Energetikos ir technikos muziejus, Šiuolaikinio meno centras, Jono Meko vizualiųjų menų centras, Nacionalinė dailės galerija, VšĮ „Pranciškonų namai”, VšĮ Vilniaus senamiesčio atnaujinimo agentūra, AB „Lietuvos radijo ir televizijos centras“, UAB „Valandėlė“, IĮ „Kurortų pramogos“, VšĮ „Baltijos šiaurietiškojo ėjimo centras“, Vilniaus miesto gidai.

Programą rasite čia.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top