Now Reading
Selo staigmena gerbėjams: naujausi įrašai su atlikėja Jazzu

Selo staigmena gerbėjams: naujausi įrašai su atlikėja Jazzu

Selo staigmena gerbėjams: naujausi įrašai su atlikėja Jazzu

Alfa.lt

Atlikėjas Egidijus Dragūnas toliau stebina savo gerbėjus. Jau senokai apskriejo žinia, kad vienintelį ir išskirtinį koncertą Selas surengs tik Kaune, kuris, kaip žadama, bus stipresnis, nei visi iki tol buvę.

Vėlų sekmadienio vakarą Selas paskleidė dar vieną netikėtą žinią: naujausias jo įrašinėjamas kūrinys yra su dainininke Juste Arlauskaite-Jazzu. Socialiniame tinkle vyras rašė:

„Kaunas yra mano! Liko du mėnesiai iki koncerto, turiu pasiruošti, kad niekam neliktų jokių klausimų! Pradėsiu nuo fizinio pasiruošimo, kad nedūsaučiau kaip sena boba. Bus du sunkūs mėnesiai, bet jie verti viso to. Prašau, nerašykite durnų klausimų ir neklauskite, ar atvažiuosiu į Ignaliną ir t. t. Šis koncertas – atsakas tiems, kas man kvėpuoja į nugarą ir mano, kad dasivijo. Aš pasiruošęs lipti laiptu į viršų, ant kurio jiems šiomis dienomis užlipti bus sunku, o jei tiksliau, neįmanoma! Nenoriu atskleisti paslapčių, bet visa širdimi noriu perduoti žinią, kad bus stipru: taip, kaip niekada anksčiau. Ir jei mėgsti Sel ir dar išvis niekad nebuvai mūsų koncerte, esi Rokišky ar Londone, tai – verta dėmesio. Bučkis!

P. S. Ryt toliau tęsiu įrašus su Jazzu, manau, jau netikėtai greit išgirsite“.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top