Now Reading
Knygų pusryčiai. Būti kitokiu nėra blogai… (konkursas)

Knygų pusryčiai. Būti kitokiu nėra blogai… (konkursas)

Knygų pusryčiai. Būti kitokiu nėra blogai... (konkursas)

Laikas.lt

Rašytojos Valerie Thomas storijos apie susivėlusią raganėlę, vardu Vinė, visame pasaulyje susilaukė milžiniško populiarumo. Pirmoji knyga pasirodė 1987 m., o jos dailininkas Korky Paul iš karto laimėjo prestižinį Vaikiškos knygos apdovanojimą.

Raganėlė Vinė gyvena juodame name juodomis sienomis juodais baldais. Net jos katinas Vilburas yra juodut juodutėlis. Tik akys smaragdo žalumo. Tad, kol Vilburas atsimerkęs, tol Vinė jį mato. Bet vos tik katinas sumano nusnausti, tuomet jo visai nebematyti ir Vinė nuolat už jo kliūna. Raganėlė nebūtų raganėlė, jeigu į pagalbą nepasitelktų burtų! Abrakadabra ir… Vilburas tampa žalias! Tik ar paties katinėlio gyvenimas nuo to tampa laimingesnis?

„Raganėlės Vinės“ istorija visai nejučiomis ir vaikams puikiai suprantamais pavyzdžiais moko, kad būti kitokiu nėra blogai. Knygelėje rasite subtilių paaiškinimų, kodėl keisti kitus dėl savo patogumo nėra gerai. Suaugusieji, skaitydami šią paveikslėlių knygą vaikams, įžvelgs ir daugiau simbolių: prisitaikymas prie visuomenės, diskriminacija ir pagarbos mokymasis. Tiek vyresni, tiek patys mažiausi tikrai kvatos iš linksmų nesusipratimų, nuolat nutinkančių Vinei. Juk ne visi burtai pavyksta taip, kaip tikiesi…

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Laimėkite šią knygą konkurse čia.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top