Now Reading
Kokia plastinė operacija buvo atlikta Marilyn Monroe?

Kokia plastinė operacija buvo atlikta Marilyn Monroe?

Kokia plastinė operacija buvo atlikta Marilyn Monroe?

Alfa.lt

Serija Holivudo plastikos chirurgo Michaelo Gurdino rašytų dokumentų ir rentgeno nuotraukų, priklausančių legendinei aktorei Marilyn Monroe, kitą mėnesį bus pardavinėjama aukcione. Be to, bus paviešintas ir parduodamas dokumentas, kuriame užfiksuota dalinė 1950–1962 metų medicininė aktorės istorija. Ji patvirtino, kad žymiausiam visų laikų sekso simboliui buvo padaryta plastinė žandikaulio operacija.

Gurdino užrašuose užsimenama apie kremzlinį implantą Marilyn žandikaulyje, kuris buvo įstatytas 1950 metais, o vėliau pamažu pradėjo nykti.

Martinas Nolanas, „Julien Auctions“ generalinis direktorius, administruojantis lapkričio 9–10 dienomis vyksiantį aukcioną, kalbėjo: „Niekas niekada negalvojo apie tai, kad Marilyn pasidarė plastinę operaciją. Tai buvo tik spekuliacijos. Tai – tiesa ar ne?“

„Visi galvojo, kad jos grožis buvo natūralus, todėl niekas tuo nenorėjo tikėti. Be to, tuo metu, 1950-aisiais, žmonės beveik niekada nesidarydavo tokių procedūrų. Tai buvo labai retas reiškinys“, – pridūrė vyras.

Tai garsiosios aktorės priekinių veido kaulų, dešinės ir kairės pusės nosies bei burnos ertmės rentgeno nuotraukos. Užfiksuota jų data – 1962 metų birželio 7 diena.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Šie dokumentai, anksčiau chirurgo padovanoti nežinomam asmeniui, aukcione turėtų būti parduoti už 15–30 tūkst. dolerių.

Praėjus dviem mėnesiams po nuotraukų darymo, „Džiaze tik merginos“ žvaigždė, būdama tik 36-erių, buvo rasta negyva. Nustatyta, kad mirties priežastis greičiausiai buvo vaistų ar narkotikų perdozavimas.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top