Now Reading
Geriausias pirmadienis „Lofte“ – nemokamas britų „Sons Of Noel Adrian“ koncertas

Geriausias pirmadienis „Lofte“ – nemokamas britų „Sons Of Noel Adrian“ koncertas

Geriausias pirmadienis „Lofte“ – nemokamas britų „Sons Of Noel Adrian“ koncertas

Laikas.lt

Multifunkcionalioje erdvėje „Loftas“ dar šį mėnesį, spalio 28 d., prasideda pasaulyje pagarsėjęs renginių ciklas „Bushmills LIVE“, skirtas indie muzikos mėgėjams. Pirmajame gero skonio koncerte pasirodys šiuo metu šviežiai įvertinta kompanija iš Jungtinės Karalystės „Sons Of Noel Adrian“.

„Kadangi tai pirmas tarptautinės serijos „Bushmills LIVE“ renginys Lietuvoje – jis bus nemokamas. O ir pirmojo renginio grupė yra iš tų, kuri kuria laikui nepavaldžią muziką“, – savo pažintimi su šiuo metu aktyviai koncertuojančiais britais džiaugiasi renginio organizatorius Victoras Diavara.

Šioje pasauliniu mastu gerai žinomoje renginių serijoje jau yra groję ir žvaigždės, ir kylantys talentai. Pavyzdžiui, daugelį apžavėję „Of Monsters and Men“ ar amerikietis Willy Mason. „Bushmills LIVE“ šūkis yra „rankų darbo muzika“ – t.y. rankų darbo viskis pristato įdomiausius indie muzikos atstovus, kurie groja tik gyvai.

Beje, „Sons Of Noel Adrian“ koncertą rekomenduoja „Grammy“ ir begale kitų svarbių apdovanojimų jau įvertinti „Mumford & Sons“. Jie vieni pirmųjų viešai išgyrė šiuos jaunuosius indie folkerius iš Braitono. Netrukus „abiejų šeimų sūnūs“ susidraugavo ir netgi koncertavo kartu.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Į Vilnių „Sons Of Noel Adrian“ atvyksta aštuoniese. Šiuo metu jie keliauja po Europą pristatinėdami savo pernai išleistąjį „Knots“: emocijų kondensatą, jautraus pono Richardsono baritono pastiprintą indie plokštelę.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top