Now Reading
Su narkotikais kovojęs Macaulay Culkinas atrodo geriau nei bet kada (foto)

Su narkotikais kovojęs Macaulay Culkinas atrodo geriau nei bet kada (foto)

Su narkotikais kovojęs Macaulay Culkinas atrodo geriau nei bet kada (foto)

Alfa.lt

Taip, jis gyvas ir atrodo tikrai neblogai. Pernai vasarą nepatvirtinti šaltiniai teigė, kad „Vienas namuose“ žvaigždė kovojo su stipria heroino priklausomybe, o gyventi jam buvo likę tik šeši mėnesiai. Vis dėlto penktadienį, spalio 11 dieną, 33 metų aktorius, retai pasirodantis viešumoje, dalyvavo kasmetiniame anime, komiksų, videožaidimų, manga ir filmų renginyje „New York Comic Con“.

Su pūkuotomis rožinėmis gyvūno ausimis, moteriškais akiniais ir pasipuošęs keletu žiedų bei apyrankių, barzdą užsiauginęs Culkinas atrodo daug geriau nei praeitą rugpjūtį.

Renginyje aktorius įgarsino keletą komedinio serialo „Robot Chicken“ herojų ir atsakė į gerbėjų klausimus su aktoriais Sethu Greenu, Breckinu Meyeriu ir prodiuseriu Matthew Senreichu.

Dar 2012 metais Culkino atstovas spaudai neigė kalbas apie heroino vartojimą. Vis dėlto nuotraukos, kuriose įamžintas nepaprastai lieknas ir išsekęs Macaulay, kalba pačios už save.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Be vaidmens seriale „Robot Chickens“ Culkinas 2009 metais pasirodė penkiuose serialo „Kings“ epizoduose, bet po heroino gandų aktorius stengėsi kuo mažiau rodytis viešumoje. 2012 metų rugpjūtį jis dalyvavo geros draugės aktorės Natalie Portman vestuvėse, o su Mila Kunis 2011 metų sausį nutraukė aštuonerius metus trukusius santykius.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top