Now Reading
Grupės „Alive Way“ nauja daina ir mintys apie idealią merginą

Grupės „Alive Way“ nauja daina ir mintys apie idealią merginą

Grupės „Alive Way“ nauja daina ir mintys apie idealią merginą

Laikas.lt

Dainą „Beautiful Girl“ grupės „Alive Way“ nariai skiria visoms merginoms, kurios jaučiasi gerai ir nekompleksuoja dėl savo išorinio grožio. Vaikinai pataria savo gerbėjoms, verčiau dėti pastangas į vidinį grožį: „Žinoma, puoselėkite ir mylėkite save visapusiškai.“

Štai kaip „Alive Way“ vaikinai apibūdina idealią merginą:

Justinas (grupės vokalistas ir dainų autorius):

Elementarus padorumas, laisvumas ir pagarba – labai vertinami dalykai. Na, dar ir apsiskaitymas. Mergina turi būti visapusiška. Ir nereikia savęs vertinti pagal kažkokį sukurtą arba susikurtą modelį. Antro tokio niekam nereikia.

Andrius (būgnininkas):

Pamatęs merginą pirmiausia atkreipiu dėmesį į jos laikyseną, elgseną. Žodžiu į viską, iš ko galima susidaryt nuomonę apie žmogų su juo nebendravus. Kad ir kokia mergina tvirta, ji turi būti moteris, o tai reiškia, kad ji turi būti švelni, palaikanti. Tarsi uostas, į kurį gera grįžti. Labai didelį dėmesį skiriu humoro jausmui.

Martynas (klepistas):

Negaliu pasakyti, kokios merginos patinka, šviesios ar tamsios, brunetės ar blondinės, turiu ją pamatyti, pabendrauti, nėra šablono ar būtent konkretaus vaizdinio. Mergina turi būti židinys, o vaikinas rūpintis malkomis, kad jis degtų. Pirmiausia merginoje pastebiu žvilgsnį ir šypseną, judesius, laikyseną.

Julius (boso gitara):

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Iš tiesų tai neturiu konkretaus merginos idealo. Žinoma, patinka linksmos, bendraujančios, turinčios humoro jausmą merginos, tas labiausiai ir žavi mane, o pamatęs merginą pirmiausiai turbūt atkreipiu dėmesį į jos akis. Paklausite dėl ko? Na, turbūt todėl, kad akyse, mano manymu, slypi daug to žavaus ir mielo paslaptingumo, kuris ir sukelia tą pirminį susidomėjimą žmogumi.

Povilas (gitara):

Sunku apibrėžti patinkančių merginų tipą, nes visos merginos savyje turi kažką unikalaus. Labiausiai mane žavi drąsios, protingos, pasitikinčios savimi ir originalios. Niekada neatkreipsiu dėmesio į žmogų, kuris nori būti kaip visi ir nėra asmenybė.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top