Now Reading
Nemokamas „indie“ muzikos koncertas „Lofte“

Nemokamas „indie“ muzikos koncertas „Lofte“

Nemokamas „indie“ muzikos koncertas „Lofte“

Laikas.lt

Lygiai už savaitės, neįprastą, bet jau laukiamą pirmadienį visi kokybiškos indie muzikos gerbėjai yra kviečiami į menų fabriką „Loftas“, kur įvyks pirmasis „Bushmills Live“ renginys su kritikų išliaupsintais britais „Sons Of Noel And Adrian“, taip pat latvių ir lietuvių grupėmis.

„Man be galo džiugu, kad galime vilniečiam šį koncertą tiesiog dovanoti“, – sako menų fabriko vadovas Victoras Diavara ir pabrėžia, kad renginys nemokamas, tačiau prie įėjimo bus vykdomas vadinamasis „face control“.

„Sons Of Noel And Adrian“ šį rudenį prisijungė prie latvių kompanijos „I Love You Records“, kurie britus dabar atstovauja visose Baltijos šalyse.

Indie folk muziką grojantys „Sons Of Noel And Adrian“ šiuo metu sparčiai populiarėja ir jau spalio 28 dieną Lietuvoje pristatys savo jau antrąjį albumą pavadinimu „Knots“.

„Pirma albumo daina yra apie senelius, antroji – apie nėštumą paauglystėje, trečioji apie gyvenimo strėles, ketvirtoji apie piktnaudžiavimą alkoholiu, penktoji apie skyrybas, šeštoji apie sveiką protą, aštuntoji apie tyčinį padegimą, devintoji apie meilę“, – šypsodamasis lakoniškai albumo temas pristato grupės vienas iš lyderių Marcusas Hamblettas.

Britus jau įvertino jų vieni pirmųjų gerbėjų, „Grammy“ laimėtojai ir 2013 m. „Brit Awards“ geriausia britų grupe paskelbti „Mumford & Sons“. Abi grupės, dėl panašaus muzikinio stiliaus, jau kelis kartus netgi leidosi į muzikinį turą kartu.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Beveik visi „Sons Of Noel And Adrian“ nariai, kurių skaičius siekia net 13, turi savo solinių ar kitų muzikinių projektų: „Tai be galo talentinga kompanija. Džiaugiamės, kad būtent ji pradės šią renginių seriją Lietuvoje“, – sako Vee.

Taip pat renginio metu gros nauja, bet jau irgi pastebėta latvių indie muzikos grupė „Momend“ ir lietuviai intriguojančiu pavadinimu rokenrolo ir hipių idėjų vedami „Baltasis Kiras“. 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top