Now Reading
Alinos Orlovos „Širdis“ – antras naujo albumo „Mutabor“ singlas

Alinos Orlovos „Širdis“ – antras naujo albumo „Mutabor“ singlas

Alinos Orlovos „Širdis“ – antras naujo albumo „Mutabor“ singlas

Liepos 1 d. Lietuvoje išleistas Alinos Orlovos antras albumas „Mutabor“ jau ruošiasi kelionei į užsienį – rugsėjo 9 d. jis bus išleistas Rusijoje.

Šiek tiek vėliau „Mutabor“ pasieks ir Prancūziją, Didžiąją Britaniją – mat šiose šalyse dar visai neseniai pristatytas pirmas Alinos Orlovos albumas „Laukinis šuo dingo“. O Lietuvoje Alinos rudens planai – antro singlo „Širdis“ pristatymas ir koncertai didžiuosiuose miestuose.

Šį rudenį Alina Orlova suplanavusi ne tik albumų pristatymams Prancūzijoje ar Rusijoje – atlikėja atiduos muzikinę duoklę ir Lietuvos gerbėjams. Jiems pirmiems kartu su leidybine kompanija „Monako produkcija“ Alina liepos mėnesį išleido ir specialiame koncerte pristatė antrąjį albumą „Mutabor“.

Lietuvių, anglų ir rusų kalba per dvejus metus įrašytos „Mutabor“ dainos – dažnai su itin trumpais dainų tekstais (kai kurių kūrinių žodžiai telpa į kelias eilutes), bet įrašytos pasitelkus ne tik neatsiejamą nuo Alinos įvaizdžio pianiną, o ir kitus instrumentus – gitarą, smuiką, ukulėlę.

Toks ir antrasis Alinos šią savaitę Lietuvos radijo stotims ir naujienų portalams pristatomas singlas „Širdis“. 

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Kviečiame pasiklausyti „Širdies“:

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top