Now Reading
PARTY ANIMAL rudens–žiemos kolekcija nesuvaidintame vakarėlyje (foto)

PARTY ANIMAL rudens–žiemos kolekcija nesuvaidintame vakarėlyje (foto)

PARTY ANIMAL rudens–žiemos kolekcija nesuvaidintame vakarėlyje (foto)

Laikas.lt

Lietuviškas mados ir gyvenimo būdo ženklas PARTY ANIMAL kartu su profesionalių mados fotografių duetu FFAKERS pristato bendrą kūrinį – fotoprojektą pavadinimu „My Kitchen Is For Dancing“ (liet. mano virtuvė skirta šokiams). Fotografijose įamžintas nesuvaidintas vakarėlis ir jo dalyviai, vilkintys PARTY ANIMAL rudens–žiemos linijos drabužius.

Fotoprojekto autorės Eglė Jociūtė ir Ieva Markevičiūtė džiaugiasi nestandartine patirtimi. „Tai buvo visiškai kitaip, negu mes įpratę dirbti. To net nepavadintum fotosesija – tai buvo nepaprastai geras vakarėlis su fotoaparatu rankoje. Visos emocijos, pagautos nuotraukose – natūralios ir nesuvaidintos. Kitaip ir negalėtų būti – juk kai kurie dalyviai net pamiršo, kad dalyvauja fotosesijoje, o ne vakarėlyje. Visa tai profesionaliai užfiksuoti buvo nemenkas iššūkis, bet turbūt todėl ir rezultatas džiugina labiau nei bet kada“, – komentuoja po FFAKERS vardu dirbančios kūrėjos. 

„Nesvarbu kur, nesvarbu kada – jei jis skoningas ir kokybiškas, mūsų vakarėlis gali vykti net ir virtuvėje. Pristatinėdami naują drabužių liniją būtent tai ir norėjome pasakyti. Tai, kad vakarėliai gali vykti ir netikėčiausiose vietose, dar kartą įrodėme per Heloviną, su draugais surengdami šokius stilisto V. Gigevičiaus salone UFF. Būtent šiame vakarėlyje debiutavo ir naujoji mūsų drabužių linija, ir šios nuotraukos“, – teigia PARTY ANIMAL drabužių kūrėjai

Artimiausias dvi savaites fotosesijos fotografijos apžiūrėti bus galima ir kitose šokiams skirtose „virtuvėse“ – „Briusly“ (Vilnius) ir „Anna Mesha“ (Kaunas).

PARTY ANIMAL rudens-žiemos linijoje – naujos drabužių formos, nešiojamos ir šaltuoju metų laiku – marškinėliai, apsiaustai, kepurės. Originalumas ir autentiškumas kūrėjams itin svarbūs, todėl nauji modeliai kaip visuomet išleisti labai ribotu tiražu. Jų įsigyti bus galima internetu ir keliose parduotuvėse visoje Lietuvoje.

Fotografijos: FFAKERS
Make up: Simonos Mužaitės – Goodlooking
Modeliai: Gražvydas Ivaškevičius, Justina Česnaitė, Laura Jaraminaitė, Robertas Mulevičius, Karolis Šlikas
Rūbai ir stilius: PARTY ANIMAL

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top