Now Reading
Skaitytojų TOP komentarai (lapkričio1-8 d.): „abidvi geria:D“

Skaitytojų TOP komentarai (lapkričio1-8 d.): „abidvi geria:D“

Skaitytojų TOP komentarai (lapkričio1-8 d.): „abidvi geria:D“

Laikas.lt

Darbo savaitę baigiame geriausiais, šmaikščiausiais, kandžiausiais, keisčiausiais „Laikas.lt“ skaitytojų komentarais.

5 vieta. „PASKUTINEJE FOTO!KARTAIS NEBUS JURIJUS SMORIGINAS:-D?“, – savo pastabumą demonstruoja komentatorė grazina prie straipsnio „Kai eilinė diena baleto šokėjui nebūna eilinė“. Visgi manome, kad čia ne ponas Jurijus: jei fotografuotųsi, tai tik darydamas špagatą…

4 vieta. „Mama yra mama Padarykit kita su teciais“, – straipsnio „Video pusryčiai. Eksperimentas: šie vaikai pasakė, ką iš tiesų galvoja apie savo mamas“ klipuką komentuoja Gediminas ir iš karto gauna tiesiog šlapiu skuduru per veidą nuo komentatorės Q: „Tėčiais? Tėčiams vaikų nereikia. Tėčiai meta vaikus dėl visokių šliundrų. Tėčiai smurtauja prieš vaikus. Tėčiai smurtauja prieš mamas. Tėčiai pastoviai nusitašo. Smarkso prie televizoriaus kiaurą dieną, užuot susiradę darbą. Tėčiai pikti. Jie nesugeba pasidaryt nei sau valgyt, nei kojines sumest į skalbiankę bent jau. Parodykit man vyrą, kuriam nuoširdžiai vaikų reikia, kuris savo šeimą myli… Vyrai užprogramuoti tik vienos nakties nuotykiams.“ Esame per daug išsigandę, kad ką nors komentuotume.

3 vieta. „miega darbe, valgo is puodu ir dar skundziasi“, – straipsnį „Ekskursija po žaislų fabriką Kinijoje“ komentuoja blah. Tai aišku, išpaikėliai! Užsimanė, matai, keletos laisvų valandų per parą, savo namų ir lėkštės. Dar ko?!

2 vieta. „vyras neprastas gavosi, geresnis nei boba buvo, tegul savo peni dar pasiaugina, kad nebutu „mini” ir viskas bus liuks :D“, – optimizmo nepraranda komentatorius … prie straipsnio „Priklausomybė nuo steroidų: šviesiaplaukė tiesiog norėjo būti stipresnė, o tapo…vyru!“. Puikus požiūris! Ypač dėl to „mini“.

1 vieta. „abidvi geria:D“, – pažiūrėjęs į straipsnio „Rūkymo žala geriausiai atsispindi dvynių veiduose“  nuotraukose besipuikuojančias rūkančią bei nerūkančią seseris konstatuoja mūsų „Facebook’e“ Zydrunas. Ir pralinksmina.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


Taigi, linksmo ir turiningo savaitgalio, mielieji! Nenustokite komentuoti!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top