Now Reading
Ženklai, rodantys, kad jis – tik mergišius

Ženklai, rodantys, kad jis – tik mergišius

Ženklai

Dažna moteris jau išmoko atskirti mergišių, tačiau dar vienas gana pavojingas vyrų tipas nėra toks lengvai atpažįstamas. Jį galima įvardyti kaip žaidėją, kuris nenori užmegzti rimtų santykių.

Kur jį galima sutikti?

Dažniausiai šio tipo vyrus galima sutikti masinio pasilinksminimo vietose vakarais arba savaitgaliais. Šio tipo vyrai atrodo tikrai viliojantys, jie nestokoja žavesio, rafinuotumo ir humoro jausmo. Jie iš tiesų gundantys, taigi, labai paprasta tiesiog pamesti dėl jų galvą.

Nors šio tipo vyrus gana sudėtinga atpažinti „plika akimi“, vis dėlto, kai kurie ženklai gali padėti jį identifikuoti:

Ar tariatės susitikti iš anksto?

Šio tipo vyrai mėgsta spontaniškus susitikimus, taigi, jei niekada neplanuojate susitikti iš anksto, tai gali reikšti, kad jis – žaidėjas. Be to, jis stengiasi nedaryti ilgalaikių planų, nes jie nuolat keičiasi priklausomai nuo to, kokia jo nuotaika: medžioklei ar bendravimui.

Kada ir kur susitinkate?

Taip pat atkreipkite dėmesį į tai, kada ir kur kviečia susitikti. Jei susitinkate tik labai vėlai vakare arba tik savaitgaliais, tikrai verta sunerimti. Ką veikiate susitikę? Einate į klubą? Važiuojate tiesiai pas jį? Tai gali būti tikrai labai rimtu signalu, kad ilgalaikiai santykiai paremti visapusišku bendravimu jam nebus priimtini.

Kaip jis šneka?

Jis visada žino, ką pasakyti, o jo atsakymai visada būna „teisingi“? Tikėtina, kad jis tikrai turi praktikos susitikinėjant su moterimis ir žino, ką joms patinka girdėti. Taigi, neapsigaukite – tai, ką jis sako, nebūtinai yra jo mintys, o tik noras kuo greičiau nusitempti Jus į lovą.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Atkreipkite dėmesį į jo anketas socialiniuose tinklalapiuose

Ar jis savo Facebook paskyroje turi įtartinai daug draugų? Ar jo nuotraukas komentuoja labai daug merginų? Tai taip pat gali būti ženklas, kad jis yra žaidėjas, ir niekada netapsite jo vienintele.

Žinoma, visi žmonės yra skirtingi, ir, nors Jums patinkantis vyras atitiko bent vieną išvardytą požymį, tai nebūtinai reiškia, kad jis tikrai yra žaidėjas. Stebėkite, analizuokite jo elgesį, ir, jei matysite, kad viskas pernelyg keista, sprukite nuo jo neatsigręždama! Kita vertus, jei norite tik trumpalaikių santykių, mergišius puiki išeitis. Jis liks susidomėjęs tol, kol Jūs neatskleisite savo ketinimų tik pasilinksminti. Tad būgite gudresnės už poną gudrutį.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top